מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חרדה ומבולבלתחלי16/04/2012
שלום לכולם, אני חודש לפני ניתוח "מעקף טריסריון" ואני בחרדה אני מרגישה שזה יותר מדי
מסובך בשבילי, קראתי מאמרים בנושא ואמנם אין עליה במשקל כמו בשרוול כי האוכל לא נספג בגוף אבל כמו כן גם הויטמינים והמינרלים וצריך כל החיים להיות במעקב ולקחת תוספי מזון ואם לא ,ניתן להגיע לחוסרים שיגרמו לאנמיה חזקה, אוסטופורוזיס וכד'. זה מפחיד אותי ולכן ביקשתי בפורום של המנתח שלי לשנות לניתוח שרוול. עכשיו כשקראתי בפורום הזה על מקרים של כישלון בשרוול, אני כבר מבולבלת ולא יודעת מה לעשות?! הסיבה שנקבע לי מעקף טריסריון הוא בגלל שד"ר מטר המנתח שלי טען בפני ששרוול לא יעזור לי בגלל ההתמכרות שלי למתוק. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו לגבי שינוי הניתוח. אני פשוט פוחדת מההשלכות לתווך הארוך מבחינה חסרים תזונתיים, האם יש מישהו שעבר ניתוח מעקף תריסריון ויכול להגיד לי איך הוא מרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ומבולבלת - תגובה
שולה זק16/04/2012שלום חלי,
אני כמעט בטוחה שמדובר בניתוח מעקף קיבה ולא מעקף תריסריון. רצוי לוודא הנושא עם המנתח.
אם את מכורה למתוק ואכלנית מתוק כפייתית, צודק המנתח שלך - ניתוח שרוול לא יהיה אפקטיבי לאורך זמן.
מה שקשור להחלטות רפואיות והתאמת הניתוח זה את מול המנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)