46 קילו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 46 קילו
    יושי
    16/04/2012

אין מאושרת ממני! 46 קילו פחות ועברה בדיוק שנה... הגעתי למשקל שרציתי! ועכשיו אני שוקלת 69 קילו- וזה כיף... טפו טפו טפו........
    אז אני מאושרת מאוד, עושה ספורט ונהנת מכל שניה, קלילה ומחוייכת, מתלבשת הכי יפה שיש ומקבלת מלאאאאאאא מחמאות....
    אבל אני מתה מפחד! מפחדת מהתיאבון שגדל ולא רוצה בשום אופן לעלות - אפילו לא קילו! כל קילו משמעותי- לא רוצה לעלות...
    אז כן- אני יודעת מה תגידו... קבוצת תמיכה. אבל אני ממש לא מתחברת לקבוצות תמיכה... אני קוראת פה מלא בפורום (ולא כתבתי כלום כבר מלא זמן), אבל רואה שתמיד ההמלצות הן קבוצת תמיכה.. וכאמור- זה ממש לא בשבילי... אז מה עושים? איך שומרים על הקיים? המלצות?
    המתוקים, הנישנושים, המלחמה היומיומית, מה? אלו הם חיינו?
    עדיין אני חושבת כמו השמנה שהייתי ולכן אני לא ממש מצטלמת... אבל בכל זאת מצאתי משהו .......

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    46 קילו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יושי

יעל הצפונית
    16/04/2012

איזו ירידה מדהימה! את נראית ממש נפלא, וצעירה בהמון שנים מאיך שנראית לפני הניתוח. אני חושבת שכדי לשמור על ההישג צריך כן להיות במסגרת מסויימת(קבוצת תמיכה, דיאטנית, פסיכולוג וכו').
    אני שנה ושלושה חודשים מהניתוח, ומרגישה טוב טוב את המאבק היומיומי.
    התאבון חוזר, הכמויות גדלות, וכן, אילו הם חיינו. לצערנו הגורל שלנו הוא לשמור כל החיים.
    אני מציעה לך להכנס לאיזושהי מסגרת שתתאים לך כדי לשמור על ההישג המדהים.
    כי לצערי ניתחו לנו את הקיבה ולא את הראש, ואנו עדיין חושבים כמו שמנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יושי
    17/04/2012

תודה רבה על המחמאה - אין ספק שאני מרגישה מעולה. ועדיין-
    יש ימים שפשוט בא לי לאכול את כל המקרר!!
    מה? אין איזה ניתוח לראש? כבר עשו הכל ברפואה שלנו... מצמצמים קיבה, מוציאים עור עודף, ומשהו לשנות חשיבה עוד לא המציאו? נו באמת......
    :)
    יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו