ממליצים על ניתוח בוולפסון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ממליצים על ניתוח בוולפסון
    אורה
    23/04/2012

האם יש המלצות לניתוח בבי"ח ציבורי (במקרה שלי וולפסון) או לעשות את כל המאמצים וללכת לכיוון רפואה פרטית?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות - תגובה

שולה זק
    23/04/2012

הרופאים המנתחים בבתי חולים ציבוריים הם אותם רופאים המנתחים במרכזים הפרטיים.
    ההבדל היחידי....ההמתנה לתור.
    בבית חולים וולפסון יחידה טובה עם מעקב אחר המטופלים לפני הניתוח ואחריו - המעקב מתבצע ע"י המנתח, דיאטנית, עובדת סוציאלית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי..

ליאת
    24/04/2012

אני התנתחתי בבי"ח מאיר בכפר סבא לפני כחודש וחצי. לאחר שסיימתי את כל הבדיקות שהייתי צריכה לעשות חיכיתי רק חודש בתור. אני מעדיפה בי"ח ציבורי שיש ליד חדר הניתוח טיפול נמרץ וטיפול נמרץ נשימתי, מה שאין בחלק מבתי החולים הפרטיים. רק לביטחון.. הרפואה הציבורית היא לא מה שטוענים היום לפחות לא במחלקות הרלוונטיות למנותחי קיצור קיבה. אני יצאתי מאוד מרוצה! בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בי"ח ציבורי

סיגל
    25/04/2012

אני נותחתי ביוני שעבר בבלינסון.הניתוח עבר ללא סיבוכים, הטיפול היה מסור והתנאים נהדרים:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו