ניתוח שרוול לבעלי הפרעת אכילה?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול לבעלי הפרעת אכילה?
    בן
    24/04/2012

היי,
    אני בן 32 ומאז שאני מכיר את עצמי נאבק במשקל. יש לי הפרעת אכילה של בולמוסים ואכילת כמויות עצומות. אחרי שנים של התמודדות בקבוצות הרזיה, כל כדור אפשרי (כולל פסיכיאטרים) ושני טיפולים פסיכולוגים (אחד דינמי ואחד קוגניטיבי התנהגותי) אני נמצא שוב במצב של מפלה ומפח נפש. כל אחת מהדרכים עזרה לזמן מסוים והניבה תוצאות יפות, אבל בסופו של דבר אני חוזר להתקפות אוכל והמשקל חוזר ועולה.

אני רוצה מאוד לעבור ניתוח שרוול, מבקש לדעת האם העובדה שיש לי הפרעת אכילה יכולה להפריע? האם אני עלול להזיק לעצמי אחרי שאעבור את הניתוח (למשל, שאתעקש לאכול כי "הראש רעב" למרות שהבטן מלאה...?) או שאולי יש סיכוי שהבעיה הנוראה הזו סוף סוף תיפתר? אני רואה בזה כרגע כמוצא אחרון, וכל התקווה שלי שם כי אני כבר לא יודע מה לעשות...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים והפרעות אכילה - תגובה

שולה זק
    25/04/2012

שלום בן,
    לא ציינת מה ה- BMI שלך (גבה ומשקל) אם אתה עומד בקריטריונים לניתוח.
    מתוך הנחה שאתה אכן עומד בקריטריונים, עליך להיפגש עם מנתח בתחום ניתוחי הקיבה. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, מחלות בעבר בהווה, טיפולים שקיבלת ומקבל.אני מניחה, לאור מה שאתה מספר, שהמנתח יבקש התיעצות מעמיקה עם פסיכאטר ולפי כל התנונים שיהיו בידו, אפשר יהיה להגיע למסקנה אם מתאים לך ניתוח ואיזה ניתוח, אם בכלל
    מקווה שעזרתי במעט.
    אתה מוזמן להתקשר בכל עת
    המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה ממש צודקת אני זוכר

נסיך
    25/04/2012

שכשהייתי אצל הפסיכיאטר הוא תמיד רצה להבין אם יש לי הפרעת אכילה וכאלה אני במקרה לא סובל מהפרעת אכילה והתנתחתי השבוע ביום ראשון וברוך השם הכל בסדר.בהצלחה ענקית שתהיה לך!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכר מאד גם לי היה מה שפירטת

אנונימית 29
    27/04/2012

גם אני הייתי אכלנית כפייתית. לפני כ-5 חודשים עברתי ניתוח מסוג טבעת. עד לפני כחודשיים (סגירות נמוכות ) המשכתי לאכול כמעט רגיל כולל בולמוסי אכילה וכן כמויות. כרגע אני סגורה די חזק ( על 10 CC) אז בוא אני אשתף אותך. לא יודעת איך זה בשרוול, אבל בטבעת אני מתחילה לאכול מכינה לעצמי צלחת נכבדה ומתחילה. על הביס הראשון יש כאבים ותחושת מלאות כאילו האוכל רוצה לחזור אז אני מפסיקה- כי אי אפשר להמשיך!!!!!!! אז גם עובר החשק לאכול... הרי אני לא באמת רעבה , עובר קצת זמן ואני שוכחת .. אז פשוט אני לא אוכלת ובשבילי זה הדבר....... לומר את האמת עד לפני כחודשיים בכלל בקושי לא רזיתי ורק עכשיו התחלתי לרדת ... פתאם המשקל התחיל לזוז... אני כן אוכלת אבל אין את האכילות הספונטניות שהיו לי לפני הניתוח , השבוע יש לי עוד סגירה להידוק הטבעת מקווה להמשיך בירידה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה במה שתבחר לי זה עזר ועוזר. בניתוח טבעת הרבה אנשים- כמוני לא מרזים ישר אלה אחרי כמה חודשים טובים. הבנתי שבשרוול הירידה היא מידית. הבחירה בידיים שלך . בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו