שולה שלום לך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שולה שלום לך
    ניקיטה
    29/04/2012

שולה אני בחפירה... וזה מפחיד וזה בסדר בקיצוררררררררר ניתקלתי בכתבה... "כחלק מניתוח קיבה בבית החולים, הרופאים היו אמורים להרדים את טטיאנה זמצוי. אך לטענתה משהו בדרך השתבש -- היא הרגישה כל שלב ושלב בהליך הכירורגי, אבל לא יכלה לצעוק או לזוז. בבית החולים התנצלו אך בטופס השחרור אין זכר לאירוע."... מה נהייה אני בפחדדדדדדדדדדדדדדדד חבלז... אופפפפפפפפפ

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שולה שלום לך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזרת על צפירת הארגעה - תגובה

שולה זק
    29/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולההההההה

ניקיטה
    29/04/2012

זה קרה תקשיבי שולה, שמה טטיאנה ובנובמבר עברה במחלקת כירורגיה הוצאת טבעת בניתוח והיתה ערה בניתוח ולדבריה חשה את ההליך הרפואי שביצעו בגופה הייתכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתי - תגובה

שולה זק
    29/04/2012

נניח שזה קרה....אז למה שזה יקרה לך גם? חוץ מזה תוודאי עם המרדים שהוא מרדים אותך.....אני בטוחה שלא תהיה שום בעיה ולא תרגישי כלום.
    אגב בת כמה אתה? ועוד שאלה קטנה....למה טבעת?
    ושאלה אחרונה מי המנתח?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי מה להגיד על זה.....

ליאתול
    29/04/2012

אני אומנם אחרי ניתוח שרוול שהלך חלק ולא התעוררתי באמצע אך באחד מהניתוחים הקיסרייםשלי אני דווקא כן התעוררתי והיה לי את אותם התחושות שאת מתארת, הרגשתי הכל ושמעתי כל מה שהרופאים אמרו אך לא יכולתי לזוז.....
    כמובן שגם זה לא נכתב במכתב השחרור או יותר נכון לא תועד בשום מקום אבל אני יכולה לאמר לך שלפני השרוול פחדתי ודיברתי על זה עם המרדים והוא הבטיח לי שהפעם הוא יעשה את החישוב הנכון ואני לא אתעורר באמצע מחוסר בחומרי הרדמה!!!

לסיכום אני מבטיחה שזה שווה הכל!!! אני מ - BMI 58 בשיאי ירדתי ל 27 ועוד אני עם מלא עור עודף שאם אוריד את חישוב משקלו אז אני באזור ה בריא של הסקלה כלומר = שווה הכל .

ממליצה בחום על הניתוח ולא לדאוג מדברים נדירים שקורים לפעמים כי מאז עברתי עוד קיסרי + שרוול ולא קרה לי מקרה דומה!!!

ליאתול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאתול - תגובה

שולה זק
    29/04/2012

את גדולה מהחיים.
    נכנסת לכאן אחרי הקההילות.....או באקראי....את רואה כמה את נחוצה כאן.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכנסתי בלי קשר אבל ראיתי מה שכתבת

ליאתול
    30/04/2012

לי ובכל מקרה טוב שאנו מדברות כי שתי חברות שלי לאחר טבעת וסיום ירידה רוצות לעבור ניתוח שיחזור לגוף (גם אני בדרך לבירורים) אך שתיהן קיבלו תשובה שלילית שכבר אין את הניתוחים האלו דרך הקופה ומשרד הבריאות .

חשוב לי לציין שכל אחת מהן מקופה אחרת .
    שולה שאלתי אליך הינה- מה נכון, אני יודעת שמגיע לי מהקופה וכמובן שיש לי הרבה עור כי ירדתי מהשיא שלי 80+ קילו..... מה את אומרת יש טעם "להילחם"?

תודה בכל אופן ... מתגעגעת ליאת ולצמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו