לגביי ניתוח טבעת שאלה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לגביי ניתוח טבעת שאלה דחופה
    יעל
    29/04/2012

שלום אני הייתי אמורה לעבור בעוד שבוע וחצי ניתוח בבלינסון עכב צימצומים בוטלו לעת עתה הניתוחים אני עשיתי כמובן את כל הבדיקות וגם מתאימה לbmi זקוקה לתשובה דחוף איפה אני יכולה לעשות את הניתוח באיזה בית חולים.זה תהליך ששנה חיכיתי וממש חוסר היתחשבות נעשה פה.זקורה ליעוץ ותשובה דחוף.תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניה מיידית למנכ"ל כללית - תגובה

שולה זק
    29/04/2012

שלום יעל
    בהמשך לשיחתנו הטלפונית, המלצתי לך לפנות בכתב במיידית למנכ"ל כללית, מר אלי דפס.
    כחברת הקופה לא יעלה על הדעת שבגלל צמצומים אלו או אחרים (לא תמיד התירוצים מובנים וברורים) המבוטח צריך לשלם את המחיר.
    על הקופה לתת לך מענה מיידי בבית חולים אחר באותו תאריך שנקבע לך או סמוך לו. יש לכללית בתי חולים באזור כמו השרון (דר' מינץ)), מאיר (דר' שוורץ ודר' פראן).
    מקווה שעזרתי במעט ואת מוזמנת להתקשר בכל עת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ותודה לך......

יעל
    30/04/2012

כמה חיפשתי באינטרנט לא הצלחתי להשיג בשום דרך את הדרך להגיע אליו,בבקשה עם תוכלי לעזור לי במתן דרך כתובת שאוכל להגיע אליו כמה שיותר מהר,אני כל כך מתוסכלת אין לי מילים לתאר עד כמה.תודה רבה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא מסתדר לך בציבורי ממליצה לך לפ

אנונימית 29
    05/05/2012

שלום לך אני נותחתי באסותא עי ד"ר אבינוח לפני כ4 חודשים אני מבינה לליבך ציפית ועכשיו את לא יודעת מתי תנותחי.. אם את עשית הכל ועדיין אין לך תור שווה לך לנסות לברר באסותא. יוצא גם שאנשים מבטלים ושמים אותך סטנד בי נגיד את קובעת לעוד חודשיים ומישהו מבטל ויכולים להכניס אותך גם עוד שבוע או שבועיים. גם המחיר סביר בהחלט אני שילמתי סה"כ 1500 ש"ח + 950 ש"ח על טבעת חדשה. מומלץ בחום ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו