עידכונים לחדשים ולוותיקים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עידכונים לחדשים ולוותיקים
    נילי
    01/05/2012

בוקר טוב לכולם,
    לא כתבתי כאן חודש. אני 5,5 חודשים לאחר ניתוח שרוול קיבה.
    היום אני שוקלת 91 ק"ג (משקל לפני ניתוח 116 ק"ג בשיא). מרגישה מצויין. אתמול נרשמתי לחדר קושר, אני מתחילה תוכנית אישית לחיזוק עצמות ושרירים. בנוסף לזה אני 5 חודשים עושה פעילות (אירובי + עיצוב גוף) פעם בשבוע וקצת הליכות. אין עודפי עור. נראת ומרגישה מצויין. מלאה באנרגיה ולובשת מידה 44-46 של הבגדים.

רוצה לעדכן אותכם על הבעיות ועל הפתרונות - הכל מנסיון האישי שלי :

1. נשירת שיער. כן, נשרו לי שיערות, נשירה התחילה כחודשיים אחרי ניתוח במשך 3 חודשים. לא הייתי מותרדת מדי מזה כי אני מכסה את הראש בקובע או מתפחת, אבל בהחלט לא היה נעים. הפיתרון הוא להתחיל לקחת מולטי ויטמינים עוד לפני ניתוח, על מנת לחזק את הגוף ולשמור על "מאגר" סידן, ברזל ואבץ. מחסור במינרלים האלה גורם לנשירה. (על פי המלצה של הדייטנית שלי ושל הספר שלי). אני אישית קניתי לפני חודש מולטי ויטמינים "QWANTRUM של LIFE. מוצר חדש, יש בו תוספות מיוחדות נגד נשירת שיער.

2. שיניים . הייתי אתמול אצל רופאת השיניים שלי (ביקור תקופתי שאני עושה פעם בשנה). דברנו על ניתוחי קיצור קיבה. הרופאה סיפרה לי שיש לה הרבה פציאנטים אחרי ניתוחי הרזייה שפשוט "הלכו להם שיניים". הפיתרון הוא להקפיד על בריאות שיניים בצורה רצינית עוד לפני הניתוח. הדבר חשוב בדיוק כמו שאר הבדיקות לפני ניתוח. למה ? כברגעים של מחסור במינרלים גוף מחלק את מה שנכנס בו בצורה אחרת, ולפעמים לא נשאר כלום לשיניים ולשיער.

3. תחושת רעב, מוגברת בערב. הפיתרון שלי הוא 3 שעות בין ארוחות במקום 4, לאכול מרק או פירה מירקות בארוחת ערב, לשתות תה צמחים בנוסף למיים. לא לאכול לחם וכמה שפחות מקרקרים, צנימים ועוגיות. להוציא את התמונות שלפני ולראות במראה את התוצאות של אחרי. גם זה עוזר :)

בהצלחה לכולם !
    נילי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשרייך, אהבתי את מה שכתבת

limor
    01/05/2012

בס"ד
    את צודקת בהחלט
    אני חובה רעב לשוקולד לא מוסבר עד כדי איבוד שליטה , והחלפתי את השוקולד( לא תמיד) במאגר מוקפא של תמרים , גם עוזר לעיכול ומתוק לעילפון....

אכן ניסיתי את המרק הטחון של ההתחלה וזה נתן הרגשה מפוצצת - כאילו אכלתי ארוחה דשנה

וכן הרבה לשתות זה מקל על הכל

טוב שחזרנ למזג אוויר חם שיותר קל לשתות ולהוסיף יותר נוזלים מאוכל

בהצלחה לכולם

לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוקולד

נילי
    02/05/2012

היי לימור,
    אני אישית לא הייתי מכורה לשוקולד עוד לפני ניתוח, עכשיו אפילו יש לי בחילות ממנו, אפילו נקוביה אחת. אז יש לי טריק בשבילך - מעדן "תענוג 1/2% שומן" או דאיט - טעים מאוד, מפוץץ בטעם שוקולד, כשר מהדרין (תנובה). אני לפעמים לוקחת חצי כוס ח"פ של גלידה 2%, שמה מעל כפית גדושה של מעדן הזה - ואת יודעת....זה מה זה טעים ! כמובן אם אין בעיות עם הסוכר בדם. אני גם לא עושה את זה כל יום, אלא רק כש"גוף דורש מתוק" :) חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

limor
    02/05/2012

בס"ד
    נתקלתי בתופעה רק לאחרונה הדרישה של הגוףףףףף
    אני פשוט מנסה ללמוד מתי ואיך ובקשתי מכולם שירדו עלי ויצעקו אם רואים אותי בכיוון של המתוק
    אני יודעת שהמעדן מתוק מאוד אך מה לעשות שבשריים??? אז אני נעזרת בתמרים
    כמה זמן את אחרי ?? אני נותחתי ב23.6.11

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 5,5 חודשים

נילי
    02/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי גם משהו טעים

תמר נהריה
    03/05/2012

אני אופה בתנור תפוח עץ גרנד עם מעט קינמון ומעט מפזרת ממתיק . פשוט מקלפת את התפוח מוציאה את הליבה שמה על נייר אפיה, שזה אפוי ורך, שופכת ליד מעדן תענוג דיאט וניל, או כדור גלידה וניל דיאט, זה טעים לאלה ומפוצץ, אני לא מסיימת את הכול זה המון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הטיפים- תגובה

שולה זק
    01/05/2012

כל הכבוד על ההישג הנפלא ועל ההתמדה. את בהחלט בדרך הנכונה. אוכלת בריא ומשלבת פעילות גופנית.
    בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה מה דעתך על

תמר נהריה
    03/05/2012

ספר מתכונים מיוחדים למקוצרי קיבה, פשוט לעשות אוסף של מתכונים ממולצים, דלי שומן, וסוכר, ויש המון, אז תחשבי על זה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה מה דעתך על - תגובה

שולה זק
    03/05/2012

רעיון בריון תמר
    אפשר לעשות זאת באתר השני בקהילה שם ניתן לעשות ספריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו