מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה עם "הצמיג" - תעזרו לי בבקשהנטלי01/05/2012
נותחתי ב 8.2.2012 עם BMI התחלתי של 39 (גובה 1.55 משקל התחלתי 93 ק"ג) היום אני שוקלת 72.5 ק"ג משתדלת לעשות התעמלות לא תמיד יוצא בין פעם לפעמיים בשבוע חדר כושר.
רציתיצ לברר מה עם ה"צמיג" הוא יורד אבל הרבה פחות משאר הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיג - תגובה
נילי02/05/2012שלום נטלי,
"צמיג" זו שומן. יעזור לך מעוד להתפטר ממנו באם תגבירי צריכת חלבון ותמעטי בשומנים ופחמימות. אני אישית "הורדתי" את הכריות שהיו לי בישבן וביריכיים, שומן ירד לגמרי. לא זוכרת את עצמי נראית כזאת, צורת הגוף שלי השתנתה. מה אני אוכלת :
בבוקר - מנת גבינה או יוגורט, בצהרייים מנה בשרית + חומוס או תחינה או סלט אבוקדו (סה"כ כף או שניים של תוספת), בערב מנת דג או ביצה (בכול צורה האפשרית)+פרוסת גבינה צהובה, או סלט טונה, ארוחה אחרונה גם חלבית (מעדן, גלידת 2% שומן, יוגור, קוטג' עם 6-7 צימוקים או שמיר קצוץ). אם את רעבה - תוכלי 5 פעמים ביום (מרקים מכל הסוגים וירקות מבושלים). העיקר הוא לאכול עוף,הודו, בשר רזה, ביצים וקצת גבינות. שומן "טבעי" שהכי טוב לגוף - תחינה, חומוס, אבוקדו, שמן זית, כפית מיונז דל שומן. פעסטה או איטריות - פעם בשבוע, לחם וקרקרים - עדיף שלא או מאט ככול האפשר. זה עובד, וזה מזין, נותן כוח ואנרגיה, עזר לבניית וחיזוק שרירים במקום שכבות שומן. אם יש לך שאלות - אני כאן. "הדיאטה" שלי בפיקוח של דיאטנית בריאטרית.
בהצלחה !
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום דבר לא טעים לי - חוסר תיאבון
נטלי02/05/2012יש לי חוסר תיאבון לחלוטין ושום דבר לא טעים לי במיוחד עוף מכל סוג. ואז שסוף סוף אני כן פותחת מקרר לאכול משהו יותא יוגורט, קוטג', גבינה לבנה או כוס חלב.
משוגעת על תותים ובשר - סטייק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נילי02/05/2012אז הנה כמה אפשרויות :
מוס טונה או סלמון על בסיס אשל, יוגורט או מים
מרק ירקות עם סלרי וכוסברה - מוסיף טעם וריח
שקשוקה (יש רוטב מוכן ) 5 כפיות רוטב וביצה 1 מעל
קישואים מאודים עם ירקות ( בצל, עגבניות, גזר, פלפלים, עשבי תיבול)
פירה בטטה ו תפוחי אדמה בעשבי תיבול
עגבניות לחות, שמיר, סלרי וכוסברה מוסיפים המון לתבשיל.
מרקים : פטריות, עגבניות, ציר עוף עם קצת איטריות....
אין סוף לרצון הטוב :) !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מנסה אבל שום דבר לא טעים!!!
נטלי02/05/2012שקשוקה - אני יכולה להקיא מזה
כנ"ל עוף
לא מצאתי עדיין משהו שאני נהנית לאכול
זה מאוד פשוט - אני כבר לא אוהבת כלום וכלום לא טעים
אולי זה לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי...
אולגה03/05/2012את מזכירה לי את עצמי :):) חחחח זה יחלוף עם הזמן...
אני כבר הייתי בסרטים שאני לא אוהבת חומוס ושאני לא אוהבת ביצים, ולא יכולתי להריח את זה ואת זה.. ופתאום שום דבר לא טעים לי... אבל זה חולף ואיתו חוזר התאבון הקל שלנו...
עוד מעט את כבר תוכלי לבחור בין המון דברים מה לאכול ויהיה לך יותר קל...
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה הרבה תודה וסוף שבוע נעים
נטלי03/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)