מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בייאוש חייבת יעוץ!נועה09/05/2012
הייתי בפגישת פתיחה בהר הצופים לפני שבוע קיבלתי את רשימת הבדיקות.תוך חודש אני מסיימת את כולן.יש לי לחכות חחחציייי שנה עד לפגישה הפרטית עם המנתח וייעוץ בקשר לסוג הניתוח.זה ממש מייאש יוצא בסופו של דבר שאני ימתין כמעט שנה + עד הניתוח.מה עושים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי09/05/2012שלום, אני נותחתי בהר הצופים. יש תור ארוך, הרבה אנשים רוצים לעשות ניתוח קיצור קיבה מסוג כזה או אחר. במיוחד בחודשי קייץ. אם את שואלת מה לעשות - תבדקי האם ניתן לקרב את המועד פגישה עם הרופא (דרך שר"פ). אז תשלימי את הבדיקות ו - בהצלחה ! כמובן, המלצתי היא רק בתור אופציה. לפעמים לזרום עם הזמן - גם טוב. אז תתכונני יותר, תכיני את עצמך יותר. כמו שאמרו לפענינו - הכל לטוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיהיה בסדר כי זה לא הכי עוזר
נועה09/05/2012גם התור בשר''פ זה קרוב ל4 חודשים..סתם כך לידע על ידי מי נותחת ואיזה ניתוח עשית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול, המנתח דר" בגלייבטר נחום.
נילי10/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייאוש חייבת יעוץ! - תגובה
שולה זק09/05/2012את יכולה במקביל לפנות למרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע ולברר מה גובה ההשתתפות העצמית שלך. במרכזים הפרטיים התורים קצרים. גובה ההשתתפות העצמית תלוי בקופה בה את חברה ובסוג הביטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זמן ההמתנה המשוער במקומות פרטיים
נועה09/05/2012וכל כמה נע הסכום שגובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע לאחר כל הבדיקות
אורלי12/05/2012הייי שלום באופן פרטי את יכולה לעשות אצל פרופסור רובין במדיקל סנטר הרצליה הוא מעולה אני נותחתי אצלו שבוע שעבר ....
התור נקבע לי שבוע לאחר שהבאתי לו את כל הבדיקות שהייתי צריכה ..
כל התהליך לקח לי שבועיים ... תוך שבוע עשיתי את כל הבדיקות כמובן שנאלצתי לעשות את הבדיקות בכל רחביי הארץ בשביל שזה יהיה מהיר כי אם לא טורים נקבעו לעוד חודש ומעלה ... ומרגע שהיו לי כל הבדיקות אחריי שבוע הייתי בחדר ניתוח...היום אני בבית מרגישה מעולה ... שיהיה לך בהצלחה...פרופסור משה רובין מנתח כירורג בריאטרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
חנה09/05/2012היי נועה
אני ממש מבינה אותך. אני מחכה לניתוח כבר 8 חודשים, היה צריך להיות מחר, ודחו לי בעוד 3 שבועות, וגם זה לא סופי.
ההמתנה הזאת היא ממש קשה, ולדעתי גם לא בריאה, לא פיזית ולא נפשית. יש כמה דברים שאפשר לנסות:
1. אני מחכה למעקב קיבה באיכילוב. אמרו לי ששרוולים הם עושים ממש מהר עכשיו, אפשר לקבל תור תוך חודשיים. הסבירו לי ששרוולים הם עושים אחרי הצהריים, כשחדרי הניתוח פנויים. אני מחכה כל כך הרבה זמן כי הניתוח שלי הוא ניתוח בוקר. אז אם את עושה שרוול, תבדקי אם המידע הזה נכון, ואם כן, כדאי לך להתחיל את התהליך מחדש באיכילוב. יש שם צוות מעולה, ולדעתי זה שווה את המרחק (גם אני ירושלמית).
2. אם הייתי יודעת מראש שזה יקח כל כך הרבה זמן, הייתי מבררת אופציות לניתוח פרטי. אבל אמרו לי בהתחלה 3 חודשים, אחר כך 5, אחר כך 7 וכו'. ניתוח פרטי יכול להסתכם בסכומים לא כ"כ גבוהים, תלוי באיזה קופה את ואיזו ביטוח יש לך.
שיהיה לך ממש בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לא יודעת איזה ניתוח מומלץ
נועה09/05/2012אמרו לי שמתחת לגיל 20 מומלץ מעקף(אני בת 19)אז אשמח אם את תמליצו לי או תכוונו מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לא יודעת איזה ניתוח מומלץ - תגובה
שולה זק09/05/2012את סוג הניתוח קובעים יחד עם המנתח לפי ההסטוריה הרפואית שלך, לפי הרגלי אכילה, הפרעות אכילה. לפי התמונה השלמה המנתח ממליץ על הניתוח הכי אפקטיבי ויעיל למטופל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! מה בקשר לניתוח מעקף?
נועה09/05/2012ואיך אני מתחילה שוב את התהליך?קובעת פגישה עם מי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבן שלי בן כמעט 18
חיובית09/05/2012והרופא שמאשר את הניתוחים בקופה אמר שלדעתו הכ טוב שרוול ודוקא בגלל שהוא צעיר.
לא הגיל קובע אלא הסיבות להשמנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
אתי19/05/2012בסד
את בטח כבר הרבה זמן במשקל מיותר אז מה זה לחכות כמה חודשים.
גם אני התחלתי ברורים לפני כשנה וחצי נתנו לי לעשות הרבה בדיקות ושלחו אותי לכל מיני רופאים שהם בעצמם שלחו אותי לכל מיני בדיקות שלוקח זמן לקבל תורים וגם לחזור עם התשובות לרופא לוקח הרבה זמן ולקחת את כל האישורים מהרופאים והחזרתי את כל התשובות ורק אחרי חצי שנה קיבלתי תור לעוד חודש וחצי וגם יש עוד קצת בדיקות על הדרך.
העיקר להיות ברוגע ומתי שהניתוח יהיה שהיה בהצלחה בניתוח לקום מימנו בשלום ואחר כך זאת הדרך לירידה במישקל זה הזמן הכי חשוב.
וצריכים להיות חזקים.
אז שהיה לנו בהצלחה
ורק בריאות
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק סבלנות כל דבר טוב בסופו יגיע.
נטלי21/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ניראה בכלל קרוב
נועה22/05/2012לכן זה מדכא .סיימתי את כל הבדיקות ויש לי עוד חצי שנה לחכות לפגישה עם המנתח...ואוווווו זה מלא זמן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)