מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בהר הצופים אין ניתוח טבעתנועה24/05/2012
ואמרו לי שיש סכנה בשרוול לבחורה(הריונות ולידות)אשמח לקבל תגובות של נשים שעשו את השרוול ואם היה בעיות בפריון וכ'ו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה טבעת?- תגובה
שולה זק24/05/2012שלום נועה
תכנסי לשאלות נפוצות ותראי כמה מנותחות שרוול נכנסו להריון לאחר שהורידו במשקלץ. יש לנו אחת שבחודשים הראשונים להריון וללא טיפולים.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת . אישית לא ממליצה על טבעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכנס
נועה24/05/2012כי אני שומעת תגובות מסביב וזה מלחיץ..בכל אופן אני רק בת 19 ויש לי פחד מסיבוכים עתידיים..באמת תודה על הייעוץ.שמרתי תא המס' שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכנס - תגובה
שולה זק25/05/2012נהפוך הוא. רצוי שתלמדי את הנושא מכל הכיוונים.
הכי חשוב להגיע למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים.
להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כך ההסטוריה הרפואית שלך. לספר למנתח על הרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה, אורח החיים - ויחד לפי הנתונים תחליטו אזיה ניתוח מתאים לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה למנתח
נועה25/05/2012עד הפגישה איתו יש לי עוד חצי שנה(הר הצופים).לכן אני בבירורים על בית חולים איכילוב.אמרו לי שזמן ההמתנה יותר קצר שם.הייתי רוצה לדעת כבר על סוג הניתוח אך אין לי עם מי להתייעץ על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה למנתח - תגובה
שולה זק25/05/2012מה שחשוב זה שתבררי בקופה שלך לאן את מקבלת הפניה.
כידוע לך כל קופה חתומה על הסכמים אלו או אחרים וחבל להגיע למנתח ואחר כך מתברר שהקופה בה את חברה לא עובדת עם המנתח הזה או עם הבית חולים.
באיזה קופה את חברה ואיזה סוג ביטוח יש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ''ח
נועה25/05/2012יהווו אני בכלל לא שמעתי על התהליך הזה..אשמח מאאד אם תוכלי לעזור לי.
אני חברת קופ''ח מכבי.ללא תוספות ביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה- תגובה
שולה זק25/05/2012ביום שני תצלצלי לקופה שלך ותבררי לאיזה בתי חולים ציבוריים את יכולה לפנות.
יש לך אפשרות גם לברר בשר"פ בהדסה בכמה מסתכמת השתתפות עצמית שלך עם הביטוח הרגיל. את אותו בירור את יכולה לעשות גם עם אסותא ברמת החייל, ת"א.
התורים במרכזים הפרטיים קצרים, אך התהליך כרוך בהשתתפות כספית.
בבית חולים ציבורי - זה ללא תשלום. רק התחייבות הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות בכל בית חולים
נועה27/05/2012לבצע את הניתוח בהשתתפות הקופה???או רק בתי חולים מסוימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות בכל בית חולים - תגובה
שולה זק28/05/2012בכל בית חולים עימו יש לקופה שלך הסכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אנונימית 2927/05/2012אם את פונה לאסותא שזה פרטי (אני יודעת כי אני עברתי את הניתוח דרכם , ואני גם שייכת למכבי), יש לך תור של 3 חודשים, את עושה את כל הבדיקות , את קובעת תור לועדה מאשרת -קיבלת אישור?? תתקשרי ותכנסי לרשימת המתנה על בסיס מקום פנוי (לפעמים יש ביטולים) לי הקדימו את התור כעבור שבועיים (!) מאז קבלת אור ירוק מהוועדה מאשרת. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן
אנונימית 2927/05/2012ההשתתפות העצמית בניתוח טבעת היא לא "בשמים" שלעיתים עדיף לשלם ולא לחכות שנה כפי שאמרת, סה"כ שילמתי על טבעת חדשה + השתתפות עצמית כ 2,500 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן - תגובה
שולה זק27/05/2012לא תמיד השיקול הכספי הוא השיקול הנכון והעדיף.
אנחנו מדברים על ניתוח ועל העתיד שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב בקיצור אני משתגעת!!!!!!!
נועה27/05/2012נכנסתי לפורום כדי לקבל אינפורמציה ואני ממש מסובכת עכשיו..
שולה אני חייבת עזרה!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)