מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כאבי בטן עליונה מצד ימיןאילת השחר04/06/2012
שלום רב !! אני סובלת מזה מס' שבועות מכאבים באיזור בטן עליונה מתחת לצלעות . הכאבים עמומים וחזקים מופיעים בעיקר עם תחילת האוכל או אפילו שתייה. לציין כל אוכל אני כמעט ולא אוכלת אוכל שומני. הכאבים מידיים . התחלתי לקחת לוסק זה מקל קצת על הכאב. אני עברתי ניתוח טבעת בחודש נובמבר 11/2011 . השאלה שלי, מה זה יכול להיות? האם מישהו ניתקל בתופעה דומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לרופא - תגובה
שולה זק04/06/2012עליך לפנות לרופא המנתח לבדיקה. לעניות דעתי יש לעשות צילום ושט קיבה ולראות אם הטבעת במקומה והחבק בסדר.
לא מסתובבים שבועות עם כאבים לא מוסברים ולא נבדקים אצל רופא.
עצם זה שאת לא יכולה לאכול כבר מצריך ברור. הרי לא תרצי להגיע למצב שבדיקות הדם שלך יהיו על הפנים.
עברת ניתוח על מנת לשפר איכות חיים ולא לסבול.
מאחלת לך הצלחה ושתרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן עליונה מצד ימין - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/06/2012אני מבין שאת לאחר ניתוח בריאטרי.
אם כן צריך לשלול בנוסף אבנים בכיס המרה שיכולים להיות אחראים לכאב הזה. ממליץ בדיקת US בטן עליונה לשלול אבני מרירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
ניקיטה04/06/2012יש להיבדק לעיתים לאחר ירידה במישקל... אבנים בכיס מרה ייתכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)