קבוצת תמיכה באזור ירושלים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קבוצת תמיכה באזור ירושלים
    חנה
    04/06/2012

סוף-סוף גם אני משורוולת!
    חיכיתי לזה יותר מ-8 חודשים, והנה זה קרה. אני 5 ימים אחרי הניתוח ומרגישה נפלא.
    אתמול השתחררתי מבית החולים, מרגישה מצויין, שום דבר לא כואב ומצב רוח מעולה. אני כבר (כבר!) מרגישה יותר קלילה ורואה בראי שטיפה "התכווצתי".
    אתמול שתיתי את כוס הקפה הראשונה שלי מזה 4 ימים והתענגתי על כל לגימה ולגימה. לקח לי חצי שעה לשתות כוס קטנה, ופשוט נהניתי מכל רגע (אחרי 3 ימים של רק מים). אחר כך הרגשתי "שבעה" כמה שעות.
    אני עכשיו המון חושבת על השינוי בחשיבה שעלי לעבור, לשנות את היחס לאוכל, לגוף שלי, לעצמי. מחפשת קבוצת תמיכה באזור ירושלים, אולי מישהו מכיר?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    04/06/2012

שמחה לשמוע שאת אחרי ומקווה שתקופת המעבר תעבור לך בקלילות. להתרגל לחשיבה אחרצ, אופן אכילה שונה והתנהלו לגמרי שונה.
    לגבי קבוצות תמיכ בירושלים תנסי לברר בהדסה הר הצופים וכן בהדסה עין כרם כי שם יש להם שר"פ לניתוחים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו