מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קבוצת תמיכה באזור ירושליםחנה04/06/2012
סוף-סוף גם אני משורוולת!
חיכיתי לזה יותר מ-8 חודשים, והנה זה קרה. אני 5 ימים אחרי הניתוח ומרגישה נפלא.
אתמול השתחררתי מבית החולים, מרגישה מצויין, שום דבר לא כואב ומצב רוח מעולה. אני כבר (כבר!) מרגישה יותר קלילה ורואה בראי שטיפה "התכווצתי".
אתמול שתיתי את כוס הקפה הראשונה שלי מזה 4 ימים והתענגתי על כל לגימה ולגימה. לקח לי חצי שעה לשתות כוס קטנה, ופשוט נהניתי מכל רגע (אחרי 3 ימים של רק מים). אחר כך הרגשתי "שבעה" כמה שעות.
אני עכשיו המון חושבת על השינוי בחשיבה שעלי לעבור, לשנות את היחס לאוכל, לגוף שלי, לעצמי. מחפשת קבוצת תמיכה באזור ירושלים, אולי מישהו מכיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק04/06/2012שמחה לשמוע שאת אחרי ומקווה שתקופת המעבר תעבור לך בקלילות. להתרגל לחשיבה אחרצ, אופן אכילה שונה והתנהלו לגמרי שונה.
לגבי קבוצות תמיכ בירושלים תנסי לברר בהדסה הר הצופים וכן בהדסה עין כרם כי שם יש להם שר"פ לניתוחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)