מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם, יש לי שאלה...דינה06/06/2012
אני חדשה פה בפורום, שמי שרית, בת 24, שוקלת 100 ק"ג והחלטתי לעבור ניתוח להרזיה. התייעצתי עם מס' רופאים וחלק המליצו לי על ניתוח הטבעת וחלק על השרוול. אני מבינה שלכל אחד מהניתוחים האלה יש יתרות ויש חסרות.
הייתי רוצה לקבל המלצות מהאנשים שכבר עברו את הניתוחים האלה בשביל להחליט מה טוב / מה יתאים לי. יש לציין שאני נשואה טרייה וכמובן מתכננת להביא ילדים בעוד כשנה - שנתיים .
תודה מראש, שרית :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית !!!
אני07/06/2012שלום שרית!!! שמי אנה,עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני 4 חודשים. הורדתי כבר 30 ק"ג. כעקרון יש שני ניתוחים הכי מוצלחים - ניתוח שרוול קיבה וניתוח מעקף קיבה. במעקף הקיבה משאירים כיס קיבתי בגודל שבין 30-50 סמ"ק ומחברים אותו למעי הדק - הדאודנה.זה הניתוח הכי מסובך,אבל הוא זה שהכי עוזר לרדת במשקל.מצד אחד מקטינים את גודל הקיבה ומצד שני מקטינים את ספיגות החומרים.התוצאה היא ירידה טובה מאוד במשקל. גם ניתוח שרוול בנוי על עקרון הקטנת הקיבה - והתוצאות גם איתו טובות מאוד.השיקול של בחירה בין שרוול ומעקף הוא הוכחות של סכרת - כן או לא.אם אין לך סכרת -גם שרוול יעזור להוריד משקל.אם יש לך סכרת-את צריכה את המעקף.אחרי הניתוח ירדה לי ברוך השם הסכרת ולפניו סבלתי מסכרת קשה. אני מודה להשם שהוביל אותי בדרך הנכונה לניתוח מעקף קיבה. טבעת - אני מאוד מאוד לא ממליצה לעשות -זה הניתוח הכי הכי פחות מוצלח.אני מכירה אשה שעברה ניתוח טבעת והטבעת נתקעה לה סביב הקיבה,היא לא רזתה כפי שציפתה. כיום היא רוצה לעבור שרוול ואי אפשר להוריד את הטבעת -כי היא תקועה. מה שאני ממליצה לך - זה ניתוח או שרוול או מעקף קיבה.ואם ההתלבטות,כמו שהבנתי האי בין שרוול לטבעת,אז חד משמעית - ניתוח שרוול!!! בהצלחה לך בדרכך החדשה וכל הכבוד על הבחירה לעבור ניתוח - את תרדי במשקל מצוין,בעזרת השם. אני מכירה אנשים במשקלך שהגיעו למשקל של 70 רו אפילו 60 ק"ג!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה לך שרית!!!
אה ועוד דבר אחד - אני מכירה משהי שעברה ניתוח שרוול וירדה במשקל בשנתיים אחרי - בשנים אלו היא גם ילדה בן!!! :-) כך שאין שום בעיה להביא ילדים לעולם אחרי הניתוח. מקבלים תוספי תזונה לאחריו - ברזל,סידן,B12,מולטיוויטמין,וטמין D וגם לפי הצורך אפשר לקנות שייקים חלבונים בבית המרקחת - זה מוסיף חלבון וקלוריות. כך שלא אמורה להיות לך שום בעיה.
בברכה,אנה. :-)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה - תגובה
שולה זק07/06/2012רשמת שאת שוקלת 100 קילו, אך לא ציינת מה הגובה, על מנת שנוכל לחשב את
ה- BMI שלך אם את עומדת בקריטריונים לניתוח.
את סוג הניתוח כדאי להתאים יחד עם המנתח לפי ההיסטוריה הרפואית שלך, הפרעות אכילה, הרגלי אכילה, אורח חיים. לפי זה ניתן להתאים את הניתוח היעיל ביותר עבורך.
לגבי סוגי הניתוחים והשוני בינהם - תיכנסי למדור שאלות נפוצות ותמצאי תשובות של הרופאים המפרטים כל ניתוח וניתוח.
כמו כן את יכולה באינטרנט למצוא מידע רב כולל סרטונים לגבי כל ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)

.jpg)


.jpg)