שלום לכולם, יש לי שאלה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם, יש לי שאלה...
    דינה
    06/06/2012

אני חדשה פה בפורום, שמי שרית, בת 24, שוקלת 100 ק"ג והחלטתי לעבור ניתוח להרזיה. התייעצתי עם מס' רופאים וחלק המליצו לי על ניתוח הטבעת וחלק על השרוול. אני מבינה שלכל אחד מהניתוחים האלה יש יתרות ויש חסרות.
    הייתי רוצה לקבל המלצות מהאנשים שכבר עברו את הניתוחים האלה בשביל להחליט מה טוב / מה יתאים לי. יש לציין שאני נשואה טרייה וכמובן מתכננת להביא ילדים בעוד כשנה - שנתיים .
    תודה מראש, שרית :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם, יש לי שאלה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרית !!!

אני
    07/06/2012

שלום שרית!!! שמי אנה,עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני 4 חודשים. הורדתי כבר 30 ק"ג. כעקרון יש שני ניתוחים הכי מוצלחים - ניתוח שרוול קיבה וניתוח מעקף קיבה. במעקף הקיבה משאירים כיס קיבתי בגודל שבין 30-50 סמ"ק ומחברים אותו למעי הדק - הדאודנה.זה הניתוח הכי מסובך,אבל הוא זה שהכי עוזר לרדת במשקל.מצד אחד מקטינים את גודל הקיבה ומצד שני מקטינים את ספיגות החומרים.התוצאה היא ירידה טובה מאוד במשקל. גם ניתוח שרוול בנוי על עקרון הקטנת הקיבה - והתוצאות גם איתו טובות מאוד.השיקול של בחירה בין שרוול ומעקף הוא הוכחות של סכרת - כן או לא.אם אין לך סכרת -גם שרוול יעזור להוריד משקל.אם יש לך סכרת-את צריכה את המעקף.אחרי הניתוח ירדה לי ברוך השם הסכרת ולפניו סבלתי מסכרת קשה. אני מודה להשם שהוביל אותי בדרך הנכונה לניתוח מעקף קיבה. טבעת - אני מאוד מאוד לא ממליצה לעשות -זה הניתוח הכי הכי פחות מוצלח.אני מכירה אשה שעברה ניתוח טבעת והטבעת נתקעה לה סביב הקיבה,היא לא רזתה כפי שציפתה. כיום היא רוצה לעבור שרוול ואי אפשר להוריד את הטבעת -כי היא תקועה. מה שאני ממליצה לך - זה ניתוח או שרוול או מעקף קיבה.ואם ההתלבטות,כמו שהבנתי האי בין שרוול לטבעת,אז חד משמעית - ניתוח שרוול!!! בהצלחה לך בדרכך החדשה וכל הכבוד על הבחירה לעבור ניתוח - את תרדי במשקל מצוין,בעזרת השם. אני מכירה אנשים במשקלך שהגיעו למשקל של 70 רו אפילו 60 ק"ג!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה לך שרית!!!
    אה ועוד דבר אחד - אני מכירה משהי שעברה ניתוח שרוול וירדה במשקל בשנתיים אחרי - בשנים אלו היא גם ילדה בן!!! :-) כך שאין שום בעיה להביא ילדים לעולם אחרי הניתוח. מקבלים תוספי תזונה לאחריו - ברזל,סידן,B12,מולטיוויטמין,וטמין D וגם לפי הצורך אפשר לקנות שייקים חלבונים בבית המרקחת - זה מוסיף חלבון וקלוריות. כך שלא אמורה להיות לך שום בעיה.

בברכה,אנה. :-)))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    07/06/2012

רשמת שאת שוקלת 100 קילו, אך לא ציינת מה הגובה, על מנת שנוכל לחשב את
    ה- BMI שלך אם את עומדת בקריטריונים לניתוח.
    את סוג הניתוח כדאי להתאים יחד עם המנתח לפי ההיסטוריה הרפואית שלך, הפרעות אכילה, הרגלי אכילה, אורח חיים. לפי זה ניתן להתאים את הניתוח היעיל ביותר עבורך.
    לגבי סוגי הניתוחים והשוני בינהם - תיכנסי למדור שאלות נפוצות ותמצאי תשובות של הרופאים המפרטים כל ניתוח וניתוח.
    כמו כן את יכולה באינטרנט למצוא מידע רב כולל סרטונים לגבי כל ניתוח.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו