שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום
    סתיו
    11/06/2012

אני בת 22 מהדרום, עם BMI 38, סכרת סוג 2, טריגליצרידים שהגיעו כבר ל1200, דום נשימה בשינה, תת פעילות בלוטת התריס, שחלות פוליציסטיות, טכיקרדיה וכל הדברים שנלווים לרשימה הנחמדה הזאת. אני סובלת כבר שנים מדכאון והפרעות אכילה מגוונות, אבל אני במשקל יציב פחות או יותר כבר יותר משנתיים.
    עד לפני כמה שעות הייתי בטוחה שאני בדרך לניתוח טבעת מתכווננת, אבל הדיאטנית להפרעות אכילה שלי אמרה שזה לא ניתוח שמתאים לי, במיוחד כי אני מכורה למתוקים ואין לי שום התנגדות לרפלקס ההקאה....
    התחלתי לחקור קצת, גם בפורום הזה וגם בעוד מקומות, והגעתי למסקנה שניתוח מעקף קיבה כנראה יעזור לי יותר ויתאים לאופי שלי יותר.
    רציתי לשאול האם אתם חושבים שזה הניתוח שמתאים לי, וגם על אילו רופאים אתם ממליצים לי, מאחר שהרופאים היחידים שיש לי גישה למטופלים שלהם הם כאלו שעובדים בדרום והם מומחים בניתוחי טבעת וכמובן שרק על ניתוחים כאלה הם ימליצו לי....

תודה מראש על העזרה, וסליחה שנפלתי עליכם ככה,
    סתיו :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדיאטנית שלך צודקת - תגובה

שולה זק
    11/06/2012

ניתוח טבעת ממש לא מתאים לך.
    אני מציעה לגשת לרופא כירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך, מחלות בעבר, בהווה, טיפולים שאת מקבלת ויחד בהתיעצות איתו תחליטו על סוג הניתוח האפקטיבי בשבילך.
    את צריכה לברר בקופה בה את חברה לאן את מקבלת התחייבות של הקופה ולפי זה לקבוע תור למנתח.
    מקווה שעזרתי המעט.
    את מוזמנת להתקשר בעל עת ושמח לעזוטר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין המתוקים

חלי
    12/06/2012

שלום סתיו, אני 4 שבועות אחרי ניתוח שנקרא מעקף טריסריון והכירורג הוא זה שהמליץ לי עליו בגלל נושא המתוקים, ברוך השם אין לי את הדחף למתוק למרות שכיום מותר לי גם קצת מתוק לאכול, אני נותחתי בבית חולים ב"בני ציון" בחיפה ואני יודעת שאין הרבה בתי חולים שבהם עושים את סוג הניתוח הזה, אבל כדאי לברר עם הכירורג שאליו תלכי. לידיעתי היום כמעט ולא עושים ניתוחי טבעת מכל מיני סיבות של הרופאים המנתחים. שיהיה לך בהצלחה ואם תרצי להתנתח בצפון אני אמליץ על ד"ר מטר אברהים והצוות שלו בבי"ח בני ציון בחיפה. דרך אגב את מוזמנת לשאול אותו שאלות בנושא באתר שנקרא :"פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטרים-כירוגיה ותזונה " והוא ישמח לענות לך על כל שאלה. ב ה צ ל ח ה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשעה טובה - תגובה

שולה זק
    12/06/2012

יופי חלי אני שמחה שאת כבר בבית ומרגישה טוב.
    תשמרי על קשר. את נכס יקר לנו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו