שבת שלום לכולם היי שולה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שבת שלום לכולם היי שולה
    תמר נהריה
    15/06/2012

מזמן לא נכנסתי לכאן. אני כבר 8 חודשים אחרי שרוול , השלתי עד כה כ38 ק"ג מרגישה נהדר , ומקבלת מחמאות בלי סוף, זה כיף לא נורמלי. רק רציתי להגיד לכול המתלבטים , שהחיים מתחילים אחרי הניתוח , כי שאתה שמן אתה לא חי, היום אני הולכת לים, לובשת שמלות שמגיל 12 אני חושבת לא לבשתי, ומרגישה כמו בת 18. יש לי תמונות בפייסבוק אפשר להכנס ל tamar ganor ולראות תמונות של לפני ואחרי . אני לא מצליחה להעלות תמונות כאן, ננסה שוב. הייתי בבקורת לפניי שבועיים אצל ד"ר מחג'נה, הוא היה מרוצה מהתוצאה וחיזק אותי. שולה מזמן לא דברנו בטלפון אני יתקשר שבוע הבא ואולי נארגן איזה מיני פגישה בלב המפרץ מה את אומרת?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבת שלום לכולם היי שולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בואי נארגן - תגובה

שולה זק
    16/06/2012

אבל אחרי ה- 10 ליולי כי יש לי אורחים מחו"ל.
    מה עם אהובי איתן??? עלי את לא מדברת בכלל
    חיבוק. מתחברת אליך בפייסבוק ושמתי את דבריך בשאלות הנפוצות.
    לא בטוח שמצאתי אותך בפייס. תתחברי אלי shula zak

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה אישרתי אותך בפייס

תמר נהריה
    16/06/2012

מחזירה לך חיבוק, ואין בעיה מתי שתתפני נפגש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 7 חודשים אחרי

גלוש
    17/06/2012

שלום ,
    גם אני לא נכנסתי מזמן, רציתי לומר לך כל הכבוד,
    אני 7 חודשים אחרי הניתוח , ירדתי סה"כ 20 ק"ג , לא יודעת למה, יש לי ביקורת בעוד שבועיים,
    אבל עדיין, אני מאוד מאושרת שעשיתי את הניתוח, מאוד מחמיאים לי, אני מרוצה מאיך שאני נראת ומקווה שאמשיך לרדת .
    מאחלת לכל המתלבטים הצלחה , ובטוחה שלא תתחרטו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו