מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טבעת - ריפלוקסאדמור17/06/2012
שלום
אני בן 25 סובל מרפלקוס כבר כעשר שנים, צרבות חזקות, וגם עליית אוכל לפה בחזרה.
במקביל אני גם סובל מהשמנת יתר 130 ק"ג ל180 גובה..
ניתן לעשות טבעת למרות שיש לי ריפלוקס ? הבנתי שזה בעיה.
אולי ניתן לעשות טבעת ובמקביל לסדר את בעיית הריפלוקס.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
אני20/06/2012שלום! הבנתי שיש לך בעיה של רפלוקס וחזרה של אוכל לפה.יש לזה פתרון יעיל - כדורים נוגדי חומציות בשם לנטון 30 מ"ג.עברתי ניתוח מעקף קיבה ולפני הניתוח סבלתי מרפלוקס וחזרת אוכל לפה בזמן השינה (אמנם בכמויות קטנות) לאחר הניתוח הרופא נתן לי מרשם של כדורי לנטון 30מ"ג וברוך השם נפתרתי מהרפלוקס!!! :-) תתייעץ עם רופא המשפחה שלך לגבי כדורי לנטון נוגדי חומציות.זה עוזר!!!
בהצלחה !
אנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם השתמשתי עם אומפרדקס
אדמור20/06/2012וזה עשה לי קלקולי קיבה איכסססס
בכל מקרה תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת - ריפלוקס - תגובה
שולה זק20/06/2012טבעת עלולה להחמיר את המצב
ולמה טבעת? אני ממליצה לגשת לכירורג שעושה את כל סוגי הניתוחים, להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך , הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אורח חיים ויחד עם המנתח - על פי הנתונים - תתאימו את הניתוח האפקטיבי עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
אדמור20/06/2012לשאלה למה טבעת ?!
כי זה הניתוח עם פחות סיכונים יחסית לשרוול ומעקף....
אני חושש קצת להכנס לסיכון הכרוך בשרוול או מעקף, אני צעיר יחסית :).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך - תגובה
שולה זק20/06/2012תתיעץ עם רופא.
לך על משהוא עם איכות חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת - ריפלוקס - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/06/2012טבעת יכולה להחמיר את הרפלוקס. במקרים של רפלוקס חמור וסמפטומטי הניתוח הטוב ביותר הינו מעקף קיבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)