מבולבלת....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מבולבלת....
    קרן
    18/06/2012

יש לי טבעת כבר 5 שנים משום מה לפניי יומיים כל האוכל עובר לי בלי בעיה רק אזכיר שלפניי זה אני סגורה על 6 בערך האם יכול להיות שהטבעת נפתחת לבד.? או שזה מסוכן ? אני נורא פוחדת קבעתי תור ליום רביעי לרופא אבל בנתיים פוחדת נורא

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת.... - תגובה

שולה זק
    20/06/2012

ממה את פוחדת?
    את מקיאה? יש לך כאבים? את לא יכולה לשתות? לא יכולה לאכול?
    סובלת מריפלוקס? צרבות?
    ברגע שאת מרגישה טוב ואין תופעות לוואי ווהאוכל עובר אין לך מה לפחד.

טוב בקבעת תור למנתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה..

קרן
    20/06/2012

אין לי כאבים אני לא מקיאה לא סובלת מריפלוקס אין לי צרבות האוכל עובר רגיל כאילו אין טבעת השאלה שלי האם טבעת יכולה להפתח לבד? ואם היא זזה זה אמור לכאוב? הרופא שלי יכול לראות אותי רק ב27 ליולי הפקידה שלו הציעה לי לבוא שבוע הבא לאחת הרופאות שלו לסגור את הטבעת ולראות מה זה אומר אני נורא פוחדת מכל המצב שחלילה הטבעת זזה או משהו כזה ... תודה על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך צילום- תגובה

שולה זק
    20/06/2012

אני חושבת שלפני שמנפחים עוד את הטבעת צריך לעשות שיקוף ולראות מה מצבה ואיך האוכל עובר.
    תתעקשי להגיע לרופא כבר בימים הקרובים אם את מודאגת.
    כל שינוי בטבעת, היית מרגישה באי נוחות, כאבים ......לדהריך את מרגישה טוב. אז אין מקום לדאגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו