המהפך התחיל.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המהפך התחיל.
    אורנה
    19/06/2012

אחרי שקראתי חלק מההגיגים פה החלטתי להתבטא גם:
    עברו שישה ימים מתחילת המהפך בחיי ואני כבר חוגגת שלושה ימים חיובים וחיונים בביתי.
    אני אחרי שנים של התלבטויות והתחמקויות והתעלמויות ויחסים מתוסכלים עם האוכל הטוב=.בריא אבל בכמויות מוגזמות הגעתי להכרה שצריך לעשות את המבצע הזה. ניתוח "שרול"
    בחרתי את המנתח המומלץ בסביבתי -ד"ר אחמד מחאג'נה -וצעדתי במרץ לרמב"ם
    הפחד הגדול ביותר שלי היה מהניתוח כי בשלושת הניתוחים הקיסרים שעברתי לפני 25-30שנה "בבית החרושת רמב"ם" היו לי פה ושם רגעים מאד מפחידים שלא רציתי לעבור אותם שוב בשום אופן. אז אחרי שיחת הבנה ועידוד של ד"ר מחאג'נה החלטתי לעשות סוף סוף מה שאומרים לי ואני מאז נוהגת לפי הפרוטוקול. (למשל הורדתי בעצמי 17 ק"ג להגיע במצב טוב יותר לשולחן הניתוחים).
    והנה מרגע האישפוז- הופתעתי לטובה מכל התהליך במסגרת הטיפול בי וגם ב"אחיותי לצרה " שנותחו לפני ואחרי באותו היום..הכל מנוהל שם בצורה מסודרת.הקבלה,ההתיחסות האנושיות, ההבנה ,ההרגעה ההקשבה המעקב ההתענינות בכאבים הכף בהרגשה שהענינים מתקדמים בקצב ובצורה שמתאימים למצבי. וזאת מכל הצוות שטיפל בי ולפעמים כשהים היה ברקע...הרגשתי v.i.p.ועל כך אני רוצה להגיד שוב תודה
    בקיצור- אל תפחד ולכו על זה!!!!. עכשיו אמתין בסבלנות שהק"ג יתנדפו..!(מבטיחה לעזור להם להסתלק!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המהפך התחיל.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישר כח - תגובה

שולה זק
    20/06/2012

כל הכבוד אורנה
    תודה ששיתפת אותנו ו- SHAPOO על ההחלטה לקחת את גורלך בידיים.
    העברתי את "ההגיג" שלך לשאלות נפוצות למען שאחרים יעזרו ויתחזקו.
    בהצלחה ונשמח שתשמרי על קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו