האם הניתוח נכשל ?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם הניתוח נכשל ?
    אביבה
    23/06/2012

שלום אני כשלושה שבועות אחרי ניתוח שרוול בשבוע הראשון ירדתי כ6 ק"ג ומאז כלום למרות שאני אוכלת מעט (לדעתי פחות מ500 -600 קלוריות). חייבת לומר שדבר זה מעורר בי חרדה האם פירושו שהניתוח נכשל ? האם משהו לא בסדר .
    בתודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הניתוח נכשל ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאביבה

חנה
    23/06/2012

אביבה שלום,
    גם אני 3 שבועות אחרי הניתוח ואני ממש מבינה על מה את מדברת. גם אצלי המשקל תקוע . אבל להגיד שהניתוח נכשל????? מה פתאום!!!
    קודם כל, רציתי להגיד שהירידה במשקל זה תהליך ארוך, ולא זבנג וגמרנו. צריך לתת זמן לגוף להתארגן בדרך שהכי טובה לו (ןאצל כל אחד זה שונה) ופשוט לחכות בסבלנות. אני יודעת שזה קשה בטירוף, אבל אין, פשוט אין ברירה אחרת.
    אני מצאתי לעצמי פטרון - הפסקתי להשקל ועברתי לסרט מדידה. אני מודדת את ההקיפים וזה ממש מנחם - הם יורדים בצורה חד-משמעית, אי אפשר לטעות בזה. וגם הבגדים מראים את אותו הדבר. אז תקחי לך איזה בגד שהיה קטן עלייך לפני הניתוח ותמדדי אותו פעם בשבוע - אני בטוחה שתראי תוצאות. והמשקל עוד מעט יתחיל "להדביק את הקצב". רק תתני לזה זמן!!!!
    חוץ מזה - 600 קלוריות ליום - זה נורא מעט! האם את אוכלת לפי תפריט שקיבלת מדיאטנית? כשהגוף מקבל כל כך מעט אוכל, הוא נכנס למגננה ומתחיל לשמור על הקיים. חובה להתיעץ עם דיאטנית!
    אז אל תתיאשי כל כך מהר, פשוט תני זמן לתהליך ובעזרת השם עוד שנה נראה אותך רזה וחתיכה (וגם אותי :)))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחנה

אביבה
    24/06/2012

תודה חנה על תשובתך ,,, אני נעה בין יאוש לתקווה ותגובתך עודדה אותי
    אביבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נילי
    25/06/2012

אני ירדתי בחודש הראשון רק 4 ק"ג, אחר כך אפילו לא עקבתי אחרי זה, ירידה במשקל דבר מאוד אישי וכמה שפחות קצף - יותר טוב לעור, לעצמות, לשיערות ולהרגשה כללית.
    יחד עם שומן גוף מאבד את הדברים חיוביים - רקמת שרירים, ויטמינים, מינרלים וכו'. אז תרגעי, את לא בתחרות, דבר היחיד שהוא חשוב באמת - זה שיש ירידה הדרגתית, והיא תמשך שנה עד שנה וחצי. תשמרי על עצמך, בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הניתוח בסדר - תגובה

שולה זק
    24/06/2012

שלום אביבה,
    תתרכזי בתשובתה של חנה. היא מקיפה את הכל.
    אם אינך במעקב דיאטנית, עליך לגשת אליה בדחיפות.
    חשוב לקבל תפריט מאוזסןם ומותאם. כך מובטחת ירידה בריאה ונכונה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצופן : סבלנות .

nava_n9
    24/06/2012

אני עברתי לפני חודשיים ב-30.4.12 ואני לא רופאה או דיאטנית ואני אומרת ,סבלנות , לגוף לוקח זמן להגיע לאיזון ולהתאזן מחדש אחרי טראומה של ניתוח . כאשר אני עברתי לאכול , פחות או יותר מוצק העלתי 1-1/2 ובמשך 3 שבועות , שאחרי, לא הורדתי בכלל, ברוך השם היום אני עומדת על 13 ק"ג של ירידה ומקווה לעוד .
    תזכרי סבלנות זוהי מילת המפתח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו