מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם הניתוח נכשל ?אביבה23/06/2012
שלום אני כשלושה שבועות אחרי ניתוח שרוול בשבוע הראשון ירדתי כ6 ק"ג ומאז כלום למרות שאני אוכלת מעט (לדעתי פחות מ500 -600 קלוריות). חייבת לומר שדבר זה מעורר בי חרדה האם פירושו שהניתוח נכשל ? האם משהו לא בסדר .
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביבה
חנה23/06/2012אביבה שלום,
גם אני 3 שבועות אחרי הניתוח ואני ממש מבינה על מה את מדברת. גם אצלי המשקל תקוע . אבל להגיד שהניתוח נכשל????? מה פתאום!!!
קודם כל, רציתי להגיד שהירידה במשקל זה תהליך ארוך, ולא זבנג וגמרנו. צריך לתת זמן לגוף להתארגן בדרך שהכי טובה לו (ןאצל כל אחד זה שונה) ופשוט לחכות בסבלנות. אני יודעת שזה קשה בטירוף, אבל אין, פשוט אין ברירה אחרת.
אני מצאתי לעצמי פטרון - הפסקתי להשקל ועברתי לסרט מדידה. אני מודדת את ההקיפים וזה ממש מנחם - הם יורדים בצורה חד-משמעית, אי אפשר לטעות בזה. וגם הבגדים מראים את אותו הדבר. אז תקחי לך איזה בגד שהיה קטן עלייך לפני הניתוח ותמדדי אותו פעם בשבוע - אני בטוחה שתראי תוצאות. והמשקל עוד מעט יתחיל "להדביק את הקצב". רק תתני לזה זמן!!!!
חוץ מזה - 600 קלוריות ליום - זה נורא מעט! האם את אוכלת לפי תפריט שקיבלת מדיאטנית? כשהגוף מקבל כל כך מעט אוכל, הוא נכנס למגננה ומתחיל לשמור על הקיים. חובה להתיעץ עם דיאטנית!
אז אל תתיאשי כל כך מהר, פשוט תני זמן לתהליך ובעזרת השם עוד שנה נראה אותך רזה וחתיכה (וגם אותי :)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה
אביבה24/06/2012תודה חנה על תשובתך ,,, אני נעה בין יאוש לתקווה ותגובתך עודדה אותי
אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נילי25/06/2012אני ירדתי בחודש הראשון רק 4 ק"ג, אחר כך אפילו לא עקבתי אחרי זה, ירידה במשקל דבר מאוד אישי וכמה שפחות קצף - יותר טוב לעור, לעצמות, לשיערות ולהרגשה כללית.
יחד עם שומן גוף מאבד את הדברים חיוביים - רקמת שרירים, ויטמינים, מינרלים וכו'. אז תרגעי, את לא בתחרות, דבר היחיד שהוא חשוב באמת - זה שיש ירידה הדרגתית, והיא תמשך שנה עד שנה וחצי. תשמרי על עצמך, בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח בסדר - תגובה
שולה זק24/06/2012שלום אביבה,
תתרכזי בתשובתה של חנה. היא מקיפה את הכל.
אם אינך במעקב דיאטנית, עליך לגשת אליה בדחיפות.
חשוב לקבל תפריט מאוזסןם ומותאם. כך מובטחת ירידה בריאה ונכונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצופן : סבלנות .
nava_n924/06/2012אני עברתי לפני חודשיים ב-30.4.12 ואני לא רופאה או דיאטנית ואני אומרת ,סבלנות , לגוף לוקח זמן להגיע לאיזון ולהתאזן מחדש אחרי טראומה של ניתוח . כאשר אני עברתי לאכול , פחות או יותר מוצק העלתי 1-1/2 ובמשך 3 שבועות , שאחרי, לא הורדתי בכלל, ברוך השם היום אני עומדת על 13 ק"ג של ירידה ומקווה לעוד .
תזכרי סבלנות זוהי מילת המפתח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)