מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה מידע קשור לבית חולים זיו צפתמרים26/06/2012
שלום לכולם
אני אמורה לבצע ניתוח שרוול בצפת אצל ד"ר וקסמן איגור בחודש הקרוב , אבל מאוד חוששת כי המון אנשים אומרים ששם לא הכי בכירים וכל הדיבורים מסביב בהתחלה היה לי הבטחון ובטח בלי האימון והבטחון בצוות וברופאים זה מדליק עבורי נורה אדומה לא יודעת גם אם שמעתם על הפרשה של הדוגמות שהיו לוקחים מהכבד של מנותחי קיצור קיבה בלי רשות רק בזמן ההרדמה לפני הניתוח החתימו אותם עליה ולא יודעת מידת הצדק גם כי אני קראתי את זה אחרי חיפוש בגוגל על בית החולים ויש מישהי שנפטרה , את האמת מאוד מודאגת גם שאין כזה מידע על מנותחים שם לא באף פורום מקווה שתעזרו לי לנחת אם ביכולתכם .
תודה רבה לכם מקרב לב
יישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרים
הודיה26/06/2012שלום מרים
אני עברתי את הניתוח ש/ל השרוול לפני שנה וארבע חוד'
בביה"ח זיו בצפת והייתי מאוד מרוצה מהצוות שם
אני ממליצה לך ללכת לניתוח בראש שקט בלי הרבה מחשבות
על מה שכתבו בכל מיני מקומות
ועל אנשים שנפטרים מהניתוח הזה או מכל מיני שמועות
היתה לי חברה שעשתה את הניתוח שנה לפניי ואם הייתי מקשיבה למה שהיא אמרה לי בהתחלה לא הייתי עושה את הניתוח כי היא הלחיצה אותי מהניתוח וגם שמעתי שאיזו מישהי נפטרה שם מסיבוכים שהיו לה ולא היו קשורים לניתוח.
ברוך ה' אני כבר שנה וארבע אחריי וירדתי חמישים קילו ואני במעקב אצל דיאטן
ואני מקווה שבעז"ה תעברי את הניתוח בשלום ותקומי על הרגליים בריאה ושלמה
ושיהיה לך המוון בהצלחה
הודיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה מידע קשור לבית חולים זיו צפת - תגובה
שולה זק27/06/2012מצטרפת לדבריה של הודיה.
את בידיים טובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)