מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יום הולדת שנה למעקףסיגל29/06/2012
השבוע חגגנו אני והמעקף שלי שנה.
נולדתי מחדש.
ממשקל 130 ק"ג ל 74 ק"ג ירידה של 56 ק"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואווו איזה מלכה את
נועה01/07/2012את נראית מדהים!!פשוט בן אדם אחר!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל כל הכבוד
ירדן11/07/2012לא הייתי מזהה אותך בכרמיאל:) נהדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10-10- כל הכבוד
שלמה מסאסא01/07/2012סיגל מזל טוב .
שמרי עליו, זו מתנה משמיים.
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב הדהמת אותי - תגובה
שולה זק03/07/2012היית נכנסת ככה למשרדי, לא הייתי מזהה אתך כלל. פעם אחרונה לקח לי רגע ארוך לזהותך, הפעם הייתי שואלת "מי הגברת"??
SHAPO את נראית נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
מ12/06/2013הי שולה
אני הייתי אתמול אצל ד"ר דוחנו בבית חולים ברזלי אשקלון וצריכה להחליט על איזה ניתוח ללכת שרוול או מעקף.
בעבר לפני 12 שנה ניתוח טבעת שהוצאה לאחר שנתיים.
בבית החולים בתחום זה עובד ד"ר דוחנו -שעל פי התרשמותי היה נחמד ופרופ יופה
שניהם מבצעים את הניתוחים.
צריכה להחזיר תשובה עד הפגישה הבאה - ומאוד קשה לי להחליט, מפחדת מסיכונים של מעקף. - ומאי ספיגה של דברים גם טובים.- ולאחר שראיתי את הכתבה שהייתה ביום שישי בחדשות בערוץ 10 על בחורה נחמדה שלאחר 2 ניתוחים הגיע לשלישי למעקף דואגת.
דחוף עזרה!!!!
אם יש פה אנשים שעברו מעקף אשמח לקבל מהם גם אינפורמציה.
ומה את אומרת על הרופאים הנכבדים האם אני נמצאת במקום הנכון?
במיוחד לגבי מעקף? אם אחליט על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו - תגובה
שולה זק12/06/2013אחרי ששוחחנו ארוכות, אמרתי לך את דעתי .
מאחלת לך בהצלחה ואני בטוחה שאת מקבלת החלטה נכונה ותצליחי במשימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה מדהימה ... ואת ניראת נפלא
אורנה04/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על החיזוקים
סיגל05/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה
מ11/06/2013שלום רב
האם יכולה לשתף את מהלך היום שלך עם אכילה בניתוח מעקף קיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעוקפים שבנינו
מורין11/06/2013סיגל התוצאה מדהימה. כל הכבוד.
ממליצה לכם להצטרף לקבוצה סודית בפייסבוק שפתחתי רק למעוקפי קיבה לפני ואחרי הניתוח וגם לאלו שמתלבטים.
יש שם אנשים בעלי ניסיון רב ששמחים לתרום מידע ולעודד כשצריך.
צרפו אותי כחברה ואשלח לכם הזמנה.
מורין סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה - תגובה
שולה זק11/06/2013יכולה לתת לך טלפונים של מועקפים שישמחו לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לסיגל
מ12/06/2013סיגל שלום
כול הכבוד על הירידה היפה
אשמח לדבר איתך , אני מתלבטת בין ניתוח שרוול למעקף ומאוד רוצה לדבר אם מישהו שעשה מעקף קיבה בשביל להחליט.
דחוף ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מוזמנת להתקשר- תגובה
שולה זק13/06/2013את יכולה להתקשר בכל עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)