צריכה אותכם דחוף !

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה אותכם דחוף !
    נונה
    02/07/2012

טוב אז ככה אני כבר 10 חודשים אחרי הניתוח שרוול אני כבר חצי שנה לא יורדת אפינלו קילו ירדתי עד כה 38 קילו אני עדיין שמנה שוקלת 84 מה גם שלאחרונה עליתי במשקל 4 קילו ועוד לא עברה השנה שלי אני לא מקיאה אני אוכלת ממש המון שניצל אורז תפוח אדמה כל זה בפעם אחת הכל עובר הכל טוב הכל יפה לא מקיאה בלי כאבים אחרי רבעה שעה עוד פעם מרגישה רעב שוב אוכלת זה לא אמיתי אנשים עם שרוול נהייהם רזים אחרי חצי שנה רק אני שמנה עולה ולא יורדת מה עושים במצב כזה ותעזרו מבלי להפנות אותי לכירורג כי אצלנו בסורוקה זה לוקח זמן !! מה אני יכוןולה לעושת האם זה נורמלי להעלות במשקל ולא לרדת האם זה נורמלי אחרי שהורידו לי כמעט את כל הקיבה ללאכול ככאילו יש לי קיבה שלמה כולי ממורמרת מדוכדכת ועצובה כל היום כי הניתוח לא עוזר אני רוצה לרדת עוד אני לא יודעת מה אני עושה תעזרו לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה אותכם דחוף !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה אותכם דחוף

סוניה
    02/07/2012

שלום נונה,
    אם את לא תעזרי לעצמך אף אחד לא יוכל לעזור לך. הניתוח זה לא קסם אלא רק כלי עזר. את אמורה לשמור על תזונה מתאימה ולא לאכול שניצלים ואורז ותפוחי אדמה.
    גם אם אם תאכלי שניצל קטן עם כף וחצי אורז זה בסדר אבל לא יותר.את צריכה להיות במעקב חודשי אצל דיאטנית ולעשות ספורט ולא לחזור להרגלייך הקודמים.
    עם ההתמדה תבוא ההצלחה והעיקר לא להישבר ולהמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנונה

נילי
    05/07/2012

שלום נונה,
    הני אחרי ניתוח שרוול קיבה - גם כן. אני שוקלת 83 ק"ג ומה זה כייף לי ! ממש מרוצה...
    עוד לפני שהגעתי למנתח בפעם הראשונה, הייתי בסדנא שבה הדיאטנית הסבירה לנו קצת על הניתוח ועל החיים שאחריו.
    מהפגישה זו אני הסכתי 2 מסכנות :
    1. חייבים לאתר את הבעיה - למה אני שמנה. מה היא הסיבה שגורמת לאכול או סתם ליהיות שמנה ? אצלי למשל זה היה חילוף חומרים לא תקין עקב הפסקת פעילות ספורטיבית ואכילה של 1-2 פעמים ביום במקום 3-4.
    2. מצב נפשי. הרבה פעמים דיכאון גורם להשמנה וההשמנה גורמת לדיכאון.
    אז מה לעשות ? אני מבינה שכנראה מצבך מורכב מכמה גורמים.
    המלצה : פעם בשבוע, בערב, לשבת בינך לבין עצמך ולבנות יומן לשבוע הבא:
    1. מה תוכלי ומתי, שעות מדוייקות, מנות מוגדרות מראש, כמות שתייה מדוייק לפי שעות (מתי כוס נס/קפה הראשון על הבוקר, מתי מים, מתי כוס תה האחרון לפני שינה).
    2. תכנון פעילות גופנית - מתי, איפה, האם יש שותפה/חברה, כמה זמן, מה תאכלי לפני אמון ומה אחרי.
    3. תחביב לנפש - מתי את מהניקה לעצמך זמן איכות : טיפול פנים, סידור שער,מניקור/פדיקור, קריאת ספר או ירחון, ביקור לחברים או קרובי משפחה, סיבוב בקניון, צפיה בסרט טוב שאת אוהבת....
    4. בניית תפריט חדש עם הדיאטנית שלך - לדעתי יש בעיה באכילה שלך.
    5. תוכלי מרקים עד שתפגשי את הדיאטנית, לא יותר מכוס-כוס וחצי, תשתי כוס מים לפני רבע שעה. תקפידי לאכול 4-5 פעמים ביום.
    שיהיה בהצלחה, תחשבי טוב ויהיה טוב :)
    נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נונה
    06/07/2012

באמת תודה שייש אותכם פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו החיזוקית - תגובה

שולה זק
    08/07/2012

נונה היקרה
    עברנו דרך ארוכה יחד וכל הכדוד לירידה היפה.אמצי את השתובות של סוניה ושל נילי וקחי את עצמך בידיים. עכשיו זה הזמן להכנס למסלול הנכון ולהשיג את המטרה.
    אנחנו כאן תמיד בשביליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו