אבנים בכיס מרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס מרה
    סתיו
    06/07/2012

שלום,
    אני בתהליך לקראת ניתוח, ועברתי השבוע חלק מהבדיקות שביקשו ממני להכין לועדה. באולטרסאונד של הבטן מצאו שרבע מכיס המרה שלי מלא באבנים, למרות שאני לא חווה סימפטומים של כאב. אני יודעת שאבנים בכיס המרה מעלים את הסיכון ברמה מאוד משמעותית לדלקת בלבלב, ולי כבר יש סכרת ורמת הטריגלוצרידים שלי עומדת על 1200... האם כל מנתח שאני יעבור אצלו את הניתוח, אם שרוול או טבעת עוד לא החלטתי, גם יכול לבצע הסרה של כיס המרה? או האם אני צריכה ללכת למנתח ספציפי?
    תודה מראש,

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבנים בכיס מרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס מרה - תגובה

שולה זק
    08/07/2012

שלום סתיו,
    ברוב המקרים הניתוח להסרת כיס המרה מבוצע יחד עם ניתוח קיצור הקיבה. אך כל מקרה הוא ספציפי וזאת צריך להתיעץ עם המנתח.
    למה טבעת? אני ממליצה להתיעץ עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים לפני שמקבלת החלטה.
    להגיע עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אורח חיים ועל פי אלה להתאים יחד עם המנתח את סוג הניתוח המתאים לך.
    אגב, האם את אכלנית מתוק?
    מקווה שעזרתי במעט ואנחנו כאן לרשותך בכל עת. ניתן ליצור עימי קשר ואשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

סתיו
    08/07/2012

אני אוהבת מתוק אבל אני לא חושבת שאני אוכלת הרבה ממנו.
    אני יותר מכורה לפחמימות ולג'אנק פוד...
    יש לי תור התייעצות עם ד"ר ספיבק הדר כדי לקבל חוות דעת אצל מנתח שמומחה לרוב הניתוחים ולא רק לטבעת, אבל בינתיים אני לא מבטלת את תאריך הניתוח טבעת שקיבלתי אצל מנתח אחר. אני מפחדת שאני יאלץ לחכות המון זמן לניתוח אצל מנתח חדש או לחילופין, לשלם המון כסף באופן פרטי. אני לא חושבת שהלבלב שלי יעמוד בלחץ עוד הרבה זמן, ויחד עם זה אני גם לא יכולה להרשות לעצמי לרדת במשקל אפילו קצת לפני שיאשרו לי את הניתוח, בגלל שהBMI שלי במילא גבולי על 36.5.........
    אני בעיקר מבולבלת, כמו שאפשר לשים לב.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו