לשולה שאלה ? לגבי יעד משקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לשולה שאלה ? לגבי יעד משקל
    PAZIT
    11/07/2012

ב9/12 עברתי את ניתוח שרוול נשאר לי 6 קילו (ליעד שקצבתי לעצמי 58 קילו) מה יקרה במידה ואני יגיע לספטמבר ולא הוריד? האם זה נכון שאומרים שבשנה הראשונה מה שמורידים נשאר ומה שלא לא ירד?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשולה שאלה ? לגבי יעד משקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיפה שאבת אינפורמצה זו - תגובה

שולה זק
    14/07/2012

ממש לא נכון.
    מי אמר שבשנה צריך להוריד את כל המשקל העודף.
    מומלץ בשנתיים הראונות שזה "ירח הדבש" של הניתוח להפנים ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. אבל הירידה במשקל לא מגבלת בזמן. העיקר לאכול נכון ומאוזן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת המשקל בשנה הראשונה

אתי
    15/07/2012

לשולה שלום
    גם לי נאמר שבמידה ואני לא אוריד את המשקל בשנה הראשונה אני לא אמשיך לרדת לאחר מכן.
    למרות שהדבר לא נשמע הגיוני, מאחר ואם אוכלים נכון ומבצעים פעילות גופנית, לא נראה לי הגיוני שלא תהיה ירידה במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל לאחר שנה

avivit59
    17/07/2012

לא יודעת מאיפה קיבלתן מידע כזה, המשקל לא "נעצר" לאחר שנה, אולי הירידה יותר איטית,
    בעיקר אם עודף המשקל קטן, אבל ממשיכים לרדת.

ב"יומולדת" שנה לניתוח, הגעתי לירידה של 55 קילו, עברו מאז חודש וחצי, והוספתי ירידה של 4 קילו בערך ואני כבר כמעט כמעט במשקל היעד, עוד 2-3 ודי.
    זה יורד לאט עכשיו, אבל יורד, העיקר לא להתייאש ולהמשיך בשגרת החיים הבריאה שסיגלנו לעצמנו.

ועוד דבר, למרות שאני באותו משקל בשבועיים האחרונים, לא מפסיקים להעיר לי וגם מרגישה בבגדים שהגוף משתנה, ולטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת משקל לאחר שנה מהניתוח

אתי
    18/07/2012

אני 10 חודשים אחרי הניתוח ירדתי עד כה 33 ק"ג משקל התחלתי שלי היה 113 והיום אני 80 ק"ג. אני בגובה של 1.52, אומנם אני תקועה במשקל איזה שבועיים אבל גם אני לא מפסיקה לקבל מחמאות, עושה כושר בחדר כושר לפחות פעמיים בשבוע ושומרת על תזונה, כך שאני מאמינה שגם שכשתחלוף שנה, המשקל ימשיך לרדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי התגעגעתי אל כולכם ויש לי מה לאמ

ליאתול
    25/07/2012

אני שנה ו 7 חודשים לאחר השרוול ואני בקשר עם דיאטנית באופן קבוע + דיאטנית בביה"ח בו נותחתי + תמיכות נוספות....
    אני יודעת שכל בעלי העיניין אמרו לי שלאחר "ירח הדבש" של הניתוח אני נשארת אדם רגיל וכמו שאדם רגיל עושה לפעמים דיאטה אז גם אני יכולה שזה אומר בעצם שבכל שלב בחיים שלי אני אוכל להחליט על דיאטה ולרדת כך שאף פעם לא מאוחר ובעצם בניתוח הורדנו את מסת המשקל הגדולה אך תמיד אפשר להמשיך ולרדת!!!!!

אוהבת תמיד ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן התגעגענו - תגובה

שולה זק
    25/07/2012

כל הכבוד לגישה וכל הכבוד להתמדה
    מי בכלל ידע שפעם היית כפולה
    חיבוק חיבוק ונשיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה זה שאני "לא פה"

ליאתול
    27/07/2012

לא אומר שזה אכן כך מפני שאני מאוד עסוקה ביום יום אבל אני מציצה אליכם בכל פעם שאני מתפנה....

בכל מקרה אוהבת אותך ואת כולכם מאוד מאוד אתם חלק מהתמיכה שעליה אני מקפידה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו