עובדת עצות 4 ימים אחרי הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עובדת עצות 4 ימים אחרי הניתוח
    קרן
    12/07/2012

שלום,

אני ארבע ימים אחרי ניתוח שרוול, ואני נתקלת במשהו שמאוד מטריד אותי. דבר ראשון אני אציין שאני יודעת שכל אחד מגיב אחרת ומתפקד אחרת אבל אני כבר יום אחרי הניתוח התחלתי להרגיש רעב. עכשיו זה לא היה בראש (אל תבינו לא נכון, זה כמובן גם בראש) אבל אני בהחלט מדברת על רעב פיזי, זה היה כבר 30 שעות בלי מזון, כולל השעות צום לפני הניתוח. במשך הימים האחרונים (כאמור אני בדיוק 4 ימים אחרי הניתוח) אני ממשיכה להרגיש רעב רב. עכשיו נשמעתי להוראות והסתפקתי במים, מיץ צלול בימים האחרונים כשאני שותה שתי לגימות פעם ב-2-3 דקות. היום התחלתי לשתות חלב ולאכול יוגורט ועכשיו לעניין שהכי מטריד אותי, אכלתי חצי יוגורט (100 גרם) בבת אחת ובלי שום בעיה, הסיבה היחידה שנעצרתי בחצי הגביע זה בגלל שאמרתי לעצמי שזה בטח לא בסדר להמשיך, אבל ממש לא משום מעצור פיזי או מלאות.

זה מאוד מטריד אותי, האם זה תקין?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בסדר

limor
    13/07/2012

בס"ד

גם לי זה קרה לא לדאוג
    את תתאזני , תני לעצמך זמן ולגוף ולמוח לעקל את המהלך
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוול

דנית
    13/07/2012

הכל בסדר, כמו ללימור גם לי קרה דבר דומה ואני 25 ק"ג היום פחות אז לא לדאוג ולהעסיק את עצמך בכמות אלה באיכות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל בסדר- תגובה

שולה זק
    14/07/2012

תגובה בהחלט נוטרמלית
    אין לך מה לחשוש
    לשתות לשתות ולשתות ותראי שתחושת הרעב תחלוף וחוץ מזה את כבר יכולה לאכול יוגורט, גבינה לבנה, ג'לי,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחחח הימים היפים

אולגה
    16/07/2012

אל דאגה מתוקה גם אני הרגשתי כביכול ב"רעב" אבל כולנו יודעים שבשלב כזה אי אפשר באמת לאכול.. אני זוכרת שפשוט הייתי מבשלת כל היום למשפחה את כל מה שרציתי לאכול, חחח זה היה הפתרון בשבילי... אני יודעת שכולם רושמים את זה ושזה יעבור, וזה באמת עובר.. זה מין תקופה כזאת שמרגישים רעבים כביכול.. חחח עוד כל היום הייתי רואה תוכניות שף ומתגרה מהאוכל...
    שיהיה בהצלחה, יש לך עוד הרבה מה לעבור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו