דיכאון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    אורטל
    20/02/2008

אני אחרי ניתוחי שאיבת שומן והקטנת קיבה..ופתארום אני נראית הרבה יותר טוב, אבל ההרגשה שלי לא השתנתה. אני עדיין מסתכלת במראה ורואה שמנה. כולם מחמיאים לי על המראה החדש, אבל אני עדיין בדיאטה קפדנית ביותר, וקניתי בגדים חדשים שיתאימו לי אבל אני מרגישה רע...אני מרגישה שאיבדתי את עצמי....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופטימיות

שולה זק
    20/02/2008

שלום אורטל
    תסתכלי על חצי הכוס המלאה - כולם מחמאים לך ואת נראית טוב . עברת שינוי לטובה ואת צריכה ללמוד להתמודד עם השינוי. לא הבנתי איזה תהליך עברת בדיוק ומתי.
    אשמח לקבל יותר אינפורמציה.
    כמו כן אני ממליצה לפנות לקבלת תמיכה להתמודדות עם תהליך השינוי.
    תוכלי ליצור עימי קשר בכל עת
    בברכה,
    שולה
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם שולה

ליבי
    21/02/2008

תהליך ההרזיה הוא תהליך לא קל והשינוי הוא קשה.
    אין ספק שאת עדיין שומעת בתוכך את הקולות ששמעת שנים: "כמה את אוכלת? את באמת צריכה את זה?" ומפחדת עד מוות לעלות שוב במשקל.
    קשה לראות את עצמנו רזים אחרי כל כך הרבה שנים.

כדאי ורצוי לטפל בנושא ברמה הפסיכולוגית. חלק מהמרכזים בטיפול בהשמנת יתר כבר הפנימו את הנושא ומיישמים אותו. אני מקווה שכל המטפלים בהשמנת יתר יסתכלו גם על הפן הפסיכולוגי שבעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו