ניתוח קיצור קיבה שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה שרוול
    קארין
    28/07/2012

שלום רב..
    ברשותכם שאלה..
    אז ככהה אני כל החיים שלי ניסיתי כל מיני דיאטות הייתי כבר כמה פעמים אצל דיאטנית נתנה לי תפריט מסודר והכל אבל לא יכלתי לעמוד בזה המתוק והפחמימות הדחף של זה מעצבן אותי וקשהה לי עם זה ...
    יש לי BMI 28 בנוסף שומנים בדם יש לי ,וכמעט נכנס לי סכרת לגוף אבל הגוף מנע ממנו להיכנס לפי תוצאות הבדיקת דם שעברתי ..אני מאוד רוצה לעבור ניתוח קיצור קיבה שרוול ואין לי מושג למי לפנות אני מבוטחת בכללית יש לי פלטינום ..כי כבר קשה משנולדתי עד היום אני 26 שמנהה ונמאס לי כבר ככה רוצה לעבור שינוי אחת ולתמיד בחיים אשמח לתגובה במהרה תודה ושבת שלום! קארין

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיצור קיבה שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה שרוול - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    28/07/2012

קרין שלום,
    BMI של 28 נכנס לקטיגוריה של עודף משקל כאשר משקל רצוי הוא עד 25. את מאוד קרובה להיות במשקל הנורמלי עם דיאטה מתאימה, תמיכה וספורט.
    את לא בקריטיריונים לניתוח
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשי ספורט ויהיה טוב

אולגה
    28/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך ד"ר אחמד ..

קארין
    28/07/2012

עסקתי בכל פעילות גופנית שאני צריכהה עשיתי ממש הכל וממש כלום לא עוזר לי נולדתי שמנה ונשארת שמנה ויש פיתרון בימינו וזה ניתוח ,אמרתי לך נסתי כל הסוגים עסקתי בפעילות גופנית ,אני כל הזמן בפעילות אבל לא זז כלום וזה מעצבן אוכלת נורמלי ולא עוזר כלום אשמח לתשובתך לגבי העניין שפירטתי לך תודה ד"ר...
    נ.ב: לגבי יעוץ לניתוח למי אני פונה בכללית ? תודה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך ד"ר אחמד .. - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    29/07/2012

קרין שלום
    אני חוזר שוב. עם BMI - 28 אין מקום לכירורגיה וזה לפי הנחיות ארגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות הישראלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קארין שלום

תמר נהריה
    29/07/2012

אני מחזקת את מה שד"ר מחג'נה כתב, כדי להיות בקרטריונים לניתוח את צריכה להיות מ BMI 40 ומעלה, או 35 עם מחלות רקע כמו סכרת לחץ דם , או כול מחלה שנגרמה מהשמנה, דבר שני הניתוח הזה זה לא הוקוס פוקוס שעושים ומרזים, זה תהליך מאוד ארוך , וזה ניתוח לכול דבר עם כול מה שמשתמע מזה, כולל סיכונים, את עם BMI 28 את יודעת כמה קשה אנשים שמנים עובדים כדי להגיע לBMI שלך? את צריכה רק הדרכה וקצת פעילות גופנית (הליכה, אופניים , שחיה) ותאמיני לי אם תקפידי את תרדי יופי ותהיי עקבית,הניתוח הזה לא נועד לכול אדם שיש לו כמה ק"ג להוריד , זה נועד לאנשים עם השמנה חולנית, אנשים שחולים במחלות נוראיות כתוצאה ישירה מההשמנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו