מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח....מ30/07/2012
היי,
אני חודשיים אחרי ניתוח היום סגרתי בפעם השנייה סה"כ סגורה על 7 לא מרגישה איזושהיא חסימה באוכל....האם זה הגיוני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח.... - תגובה
שולה זק30/07/20127 זו סגירה גדולה. כמה ירדת בחודשיים מהניתוח?
הכוונה היא לאכול מעט . מומלץ כל 3 שעות. לאכול לאט וללעוס היטב. האם את מתכוונת שאת אוכלת כמויות גדולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
מ30/07/2012היי שולה תודה על תשובתך...ירדתי 6 ק"ג סה"כ אבל רק מפני שאני משתדלת אין לי מניעה מאוכל.....וזה מאוד קשה הדייאטה....היום סגרתי על עוד 2 לא אכלתי דברים כבדים אכלתי קצת מילון,חתיכת לחם,ומעדן לא הרגשתי איזה מעצור כלשהו.....מתי זה אמור כבר להשפיע? והירידה גם מאוד איטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.... - תגובה
שולה זק30/07/2012אני לא יודעת באיזה BMI התחלת? מה הגובה שלך והמשקל?
אני ממליצה לגשת לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן המתאים לך.
ירידה של 6 קג' זו ירידה יפה.
את חייבת לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים .
זה אומר לכול כל 3 שעות ארוחות קטנות. לאכול לאט וללעוס היטב. זה שאת אוכלת ולא "נתקע" לך ואת לא מקיאה - זה מעולה. ממליצה להתחיל לשלב גם פעילות גופנית. התוצאות לא יאחרו להגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. משתדלים כמייטב יכולתנו
שולה זק30/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)