מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר מעקף קיבהחן09/08/2012
שולה היקרה שלום!
אני 10 ימים לאחר ניתוח מעקף קיבה,לאחר שרוול שנכשל,אז כמו שאמרת (בשיחה הטלפונית)ושיערת,ההחלמה קשה יותר אך אני מתמודדת כל יום ביומו.אני פונה לכל המועמדים לניתוח,יש להפעיל שיקול דעת רציני לגבי בחירת סוג הניתוח,ורק לאחר מחקר אישי לראות מה הכי מתאים לכם,ולא לפעול כמוני,אני הלכתי אחרי עדר המשרוולים מבלי להתייחס לחולשות שלי,ובחרתי בניתוח השרוול שכמו שבהבנתם נכשל, כעקרון נכון לאמר אני נכשלתי.אני מקווה שהפעם אצליח לרדת,ולשמור על כל כללי התזונה הנכונים למנותחי מעקף קיבה.אני פונה לאנשים שעברו מעקף קיבה ומבקשת תמיכה, סיוע במתן תשובות לשאלותיי.
ולך שולה היקרה תודה רבה מעומק הלב על האוזן הקשבת ועל מילותייך המרגיעות תמיד.
באהבה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר מעקף קיבה - תגובה
שולה זק10/08/2012אני משוכנעת שהפעם את בדרך הנכונה והפקת לקחים מהניתוח הקודם.
בראש וראשונה חשובה ההחלטה ולעמוד באתגר וביעדים. אני סומכת עליך שאכן תצליחי.
אשמח תמיד להיות אוזן קשר ולעזור כמיטב יכולתי.
העברתי להילה הודעה ואני מקווה שהיא תענה לך בקרוב.
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תובנות על הניתוחים
שני19/08/2012את רשמת שהנתוח לא היה מתאים מאיזה סיבה ואיך יודעים איזה ניתוח מתאים?
תודה רבה ובהצלחה בניתוח החדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)