ניתוח ביום ראשון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח ביום ראשון
    טניה
    16/08/2012

שלום לכולם. ביום ראשון יש לי ניתוח . לומר שאני מתה מפחד - זה לא לומר כלום. למרות שהראש מבין שזה טבעי , הרגש ממש שולט עכשיו. כמובן שיומיים לפני ניתוח התחילו לי ימים שמחים - קיבלתי מחזור. הבעיה שתרופה היחידה שעוזרת לי זה אדוויל והקפסולה היא גדולה. אני מבינה שביום ראשון אסור לי לבלוע גם לפני ניתוח וגם אחרי. האם יש פתרון ? גם אחרי הניתוח , בחודש הבא - האם אני אוכל להמשיך לקחת את התרופה שלי ? ועוד שאילה באיזה לבוש באים לניתוח ? נכון שאולי זה מצחיק , אבל הם נותנים למנותחים איזו תלבושת מיוחדת - אני אוכל להדביק תחבושת ? או שנשארים אם תחתונים וחזיה? בקיצור - מלא שאילות שעוד לפני שבוע לא חשבתי שיהיו לי, אשמח לקבל תשובות.
    תודה ענקית לשולה שתמיד ענתה לי - ועונה לכולם בפורום זה. (הנה , אני נפרדת למקרה שלא אשרוד)...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח ביום ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תניה היקרה

נילי
    16/08/2012

קודם כל, זה באמת טבעי שאת בלחץ ובפחד. אבל בכל זאת תנסי להרגע קצת. את תעברי את ניתוח בשלום וכמו גדולה :). לגבי תרופה להפחתת כאבי מחזור ותלבושת את יכולה להתייעץ עם האחות במחלקה (תתקשרי לשם, הם יסבירו לך הכל). תשאלי אותם גם כן איך אפשר לטפל בחרדה - לדעתי יש טיפול כזה. לא רצוי להגיע לניתוח במצב כזה לחוץ. כמה מילים להרגעה - את לא תרגישי כלום בניתוח, אני אישית אפילו לא זוכרת רגע בו נרדמתי. מייד כשתתועררי - יטפלו בך כמו שצריך תרופתית, נפשית ופיזית. חפצים האישיים שכדאי לך לקחת לבית חולים : מגבת, נעליים למקלחת, נעלי בית נוחות, פיז'מה או חליפת בית, לבנים. תשקלי לקנות חזייה או שתיים בלי ברזלים בהיקף טיפה יותר גדול לשבועות אחרי ניתוח.
    שיהיה בהצלחה, רפואה שלמה והחלמה מהירה ! כולם חוזרים :).
    בברכה
    נילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טניה המתוקה

ניקיטה
    16/08/2012

טניה המתוקה

ממש כמוך הייתי ואני שלושה חודשים אחריי ופחות28 קג
    וחושבתי שלא אשרוד והנה אחריי חריי חריי..... חחחחחחחחחחחחחחח
    לא לובשים כלום סטרילי גם אני הייתי במחזור ושמו לי סדין בין הרגליים אפילו תחבושת אסור תלוי בעצם באיזה בית חולים את מתנתחת אבל טניה הרבה אין לי איך להרגיע אותך כי הפחד הוא טבעי וחלק מ... אבל הכל יהיה בסדר ותהייה בריאה וחזקה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו