מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טבעת - קיצור קיבהamili16/08/2012
מאחר וקופת החולים לא מאשרים לי קיצור קיבה אשמח לדעת איפה מנתחים פרטים? משלי 95 וגובה 160 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת - קיצור קיבה - תגובה
שולה זק16/08/2012אין דבר כזה ניתוח פרטי למי שלא עומד בקריטריונים לניתוח.
ה- BMI שלך 37 ואם אינך סובלת ממחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה - לא תקבלי אישור לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור קיבה - טבעת
amili18/08/2012בטח את צודקת אבל אדם חייב להיות חולני בכדי לעבור זאת, יש דברים שהם התחלתים כמו סוכר שיש בו שינוים שעדין לא מצריך טיפול תרופתי, קולסטרול גבוהה, נשימה לא סדירה קשה ללכת והתעוררות בבוקר קשה מנשוא רגלים נפוחות וקשה לעמוד עליהם, ויש לציין שאין לי שינה רצופה ואומרים לי שאני נוחרת,א כל זה לא מספיק לא מבינה ? כל דבר צריך להוכיח בבדיקות למה לא לעזור לפני שיהיה מאוחר שאזדקק רק לניתוח אלה גם לתרופות כרוניות (ויש לציין שניסית את כל הדיאטות )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור קיבה - טבעת - תגובה
שולה זק18/08/2012אין לך ויכוח איתי. את הקריטריונים קבע אירגון הבריאות העולמי, בו חברים אנשי מקצוע מעולם הרפואה.
אני ממליצה לקבל החלטה שאת מטפלת בעצמך ולוקחת ברצינות את הירידה במשקל ע"י שינוי הרגלי אכילה ושינוי אורח חיים. זאת תעשי בעזרתה של דיאטנית, קבוצת תמיכה ופעילות גופנית.
כפי שאמרתי, ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. צריך לעשות בדיוק אותו דבר. לאכול נכון ולשנות הרגלי אכילה. אז מחר יום ראשון, תקבעי תור לדיאטנית ותבררי על קבוצת תמיכה באזורך ותתחילי דרך חיים חדשה - כפי שציינת - למה לחכות למחלות
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
amili18/08/2012ויכוח איתך אין לי ממש לא אך תשובות לא קיבלתי ממך לצורך העניין תודה בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שולה זק18/08/2012לאיזה תשןבה ציפית?
אי עמידה בקריטריונים שנקבעו - לא מאפשרת קבלת אישור לניתוח .
אין ניתוח פרטי בקיצורי קיבה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)