טבעת - קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טבעת - קיצור קיבה
    amili
    16/08/2012

מאחר וקופת החולים לא מאשרים לי קיצור קיבה אשמח לדעת איפה מנתחים פרטים? משלי 95 וגובה 160 תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעת - קיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעת - קיצור קיבה - תגובה

שולה זק
    16/08/2012

אין דבר כזה ניתוח פרטי למי שלא עומד בקריטריונים לניתוח.
    ה- BMI שלך 37 ואם אינך סובלת ממחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה - לא תקבלי אישור לניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה - טבעת

amili
    18/08/2012

בטח את צודקת אבל אדם חייב להיות חולני בכדי לעבור זאת, יש דברים שהם התחלתים כמו סוכר שיש בו שינוים שעדין לא מצריך טיפול תרופתי, קולסטרול גבוהה, נשימה לא סדירה קשה ללכת והתעוררות בבוקר קשה מנשוא רגלים נפוחות וקשה לעמוד עליהם, ויש לציין שאין לי שינה רצופה ואומרים לי שאני נוחרת,א כל זה לא מספיק לא מבינה ? כל דבר צריך להוכיח בבדיקות למה לא לעזור לפני שיהיה מאוחר שאזדקק רק לניתוח אלה גם לתרופות כרוניות (ויש לציין שניסית את כל הדיאטות )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה - טבעת - תגובה

שולה זק
    18/08/2012

אין לך ויכוח איתי. את הקריטריונים קבע אירגון הבריאות העולמי, בו חברים אנשי מקצוע מעולם הרפואה.
    אני ממליצה לקבל החלטה שאת מטפלת בעצמך ולוקחת ברצינות את הירידה במשקל ע"י שינוי הרגלי אכילה ושינוי אורח חיים. זאת תעשי בעזרתה של דיאטנית, קבוצת תמיכה ופעילות גופנית.
    כפי שאמרתי, ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. צריך לעשות בדיוק אותו דבר. לאכול נכון ולשנות הרגלי אכילה. אז מחר יום ראשון, תקבעי תור לדיאטנית ותבררי על קבוצת תמיכה באזורך ותתחילי דרך חיים חדשה - כפי שציינת - למה לחכות למחלות
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

amili
    18/08/2012

ויכוח איתך אין לי ממש לא אך תשובות לא קיבלתי ממך לצורך העניין תודה בכל אופן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

שולה זק
    18/08/2012

לאיזה תשןבה ציפית?
    אי עמידה בקריטריונים שנקבעו - לא מאפשרת קבלת אישור לניתוח .
    אין ניתוח פרטי בקיצורי קיבה.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו