מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד פחות מחודש הניתוח - איזה התרגשודינה18/08/2012
חצי שנה אני מחכה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פחות מחודש הניתוח - איזה התרגשו - תגובה
שולה זק19/08/2012שיהיה לך בשעה טובה.
איפה את עוברת את הניתוח ואיזה ניתוח את עוברת?
אנחנו כאן חזק ולעודד.
אני מניחה ששבועיים לפני הניתוח הנחו אותך לאכול תפריט דל פחממות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאסף הרופא
דינה21/08/2012אני עושה את הטבעת...
לגבי הדיאטה דלת פחמימות, התקשרתי לשאול אז אמרו לי שאין צורך... האם בכל זאת לעשות? מה את ממליצה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה - תגובה
שולה זק22/08/2012דיאטה דלת פחממות לא יכולה להזיק. היא משיגה שתי מטרות. הקטנת הכבד השומני (א הוא כזה) והמטרה השניה זה מכניס אותך למשמעת מסויימת לפני הניתוח לקראת שינויי הרגלי האכילה אחרי הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!!
דינה23/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני25/08/2012שלום דינה יקרה!שמי אנה ואני עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני 7 חודשים.הורשתי 35 קג ממשקל גופי וזה מרגיש נהדר!גם אני הייתי בהמתנה ארוכה (שנה שלמה)לפני הניתוח.אבל זה היה שווה כל רגע! נעלמה לי סכרת קשה,ברוך השם ואני מרגישה הרבה יותר טוב,יוצאת להליכות,אוכלת את כמות האוכל הנכונה ומרגישה עם זה טוב! ברוך השם על הכל!!! ההמתנה הייתה ארוכה ואני זוכרת כמה פחדתי מהניתוח וכמה ציפיתי לו! תתעזרי בסבלנות והיום הזה עוד יגיע!!!שיהיה לך המון המון בהצלחה!
חיבוק חזק,
אנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד
דינה25/08/2012וכל הכבוד לך !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)