מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ויטמינים לאחר מעקף קיבה-הילהחן18/08/2012
הילה שלום רב, אני כ-3 שבועות לאחר מעקף קיבה,אני נוטלת שני כדורי צנטרום ג'וניור למציצה ביום, והוספתי בימים האחרונים גם כדור b12 אחד מתחת ללשון, רציתי לדעת מהם הויטמינים שחייבים לקחת לאחר מעקף קיבה (לכל החיים), התור שלי לתזונאית הוא רק בעוד שבועיים.
תודה מראש
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים לאחר מעקף קיבה-הילה - תגובה
שולה זק19/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים לאחר מעקף קיבה-הילה - תגובה
שולה זק19/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים לאחר מעקף קיבה-הילה - תגובה
הילה כהן19/08/2012שלום חן
פרוטוקול הויטמינים מארה"ב הוא מולטיויטמין , 2 כדורי סידן , כדור B12 וכדור ברזל .
נוכחנו שהתזונה בארץ שונה מבארה"ב בעיקר מבחינת זמינות מוצרי חלב דלי שומן ולכן בימים אלה דנים בפורום דיאטניות בריאטריה על התאמת ההנחיות לסטנדרט ישראלי.
מאחר וניתן לבדוק בדם B12 וברזל - חשוב לבדוק בדם לפני שלוקחים אותם. לא ניתן לבדוק רמות של כל הויטמינים הנמצאים במולטיויטמין וכן רמות סידן בעצם ולכן אני ממליצה על נטילת תוסף סידן ציטראט ומולטיויטמין. וכן על בדיקות מעבדה הכוללות PTH המרמז על מצב העצם אחת לשלושה חודשים בשנה הראשונה .
אם את יורדת מהר (20 ק"ג בחודשיים ) חשוב ליטול גם קומפלקס B
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)