איך בוחרים ניתוח?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים ניתוח?
    שני
    19/08/2012

שלום לכולם אני שני אמא ל3 ילדים מקסימים לפני בערך 5 שנים עברתי ניתוח טבעת סבלתי ממנו נורא הקאות מטורפות אבל ירדתי 40 קילו במשקל אחרי ההריון האחרון עליתי בשנתיים 50 קילו כרגע הטבעת פתוחה כמעט לגמרי ואני רוצה להוריד אותה אני שוקלת 135 קילו והגובה שלי הוא 1.74 הBMI הוא 46 בערך איך בוחרים בין שרוול או מעקף? אני אישית אוהבת מתוק ואוהבת לאכול מאוד עצובה מהמשקל וחייבת לעשות משהו עם עצמי אני ממש בדיכאון אפילו מטופלת על ידי פסיכאטר עם כדורים
    בבקשה אני זקוקה לעזרה של המומחים ואגב אני מב"ש אז מי הרופאים המומלצים באזור שלי
    תודה רבה שני.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך בוחרים ניתוח?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים ניתוח? - תגובה

שולה זק
    19/08/2012

שלום שני,
    עליך לקבוע תור למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים ולהתייעץ איתו. בדרך כלל - קודם מוציאים את הטבעת. נותנים לקיבה לחזור לעצמה ואחרי כמה חודשים עושים את הניתוח הנוסף.
    ההחלטה בין שרוול למעקף קיבה תלויה בבדיקות, במצב הקיבה אחרי הטבעת וכמובן בהרגלי האכילה שלך והפרעות האכילה.
    ציינת שאת אכלנית מתוק, נתון שאת חייבת לציין בפני המנתח, על מנת להתאים לך את הניתוח האפקטיבי ביותר.
    מקווה שעזרתי במעט ואשמח לעזור בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה האם אין אפשרות לעשות

שני
    19/08/2012

את 2 הניתוחים במקביל באותה הרדמה הוצאת הטבעת והניתוח השני שרוול/מעקף
    האם את מכירה רופא באזור באר שבע שמבצע את הניתוחים ביחד או רופא אחר במרכז
    תודה שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה האם אין אפשרות לעשות - תגובה

שולה זק
    19/08/2012

עד כמה שידוע לי הרופאים שוללים מהלך משולב של הוצאת טבעת וניתוח נוסף.
    רבות דובר בניושא בפורום ע"י דר' מחג'נה ודר' גוייטן.
    תבדקי בשאלות נפוצות אולי יש שם התייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו