מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לד"ר מחאג'נה,שו .מיואשתקטיה20/08/2012
בוקר טוב
ליפני כ 5 חודשים נותחתי באסותא אצל ד"ר מחאג'נה,מהלך הניתוח ,החלמה וכל הטיפול שלך ד"ר היו יוצאים מן הכלל ולאורך כל הדרך הרגשתי שאני ביידיים טובות ואמונות.
מאז התנתחתי ירדתי בסך הכל 15 ק"ג במשקל היום הניתוח שקלתי 100 ק"ג היום 85. בחודשיים האחרוים לא ירדתי בכלל במשקל ובעצם אניתקועה ב85 ק"ג מאז חודש יוני.
אני מאד מתוסכלת מכך וחוששת שלא אצליח לרדת את כל המשקל או את רובו (אני צריכה לשקול כ- 60 ק"ג)
אני רואה בפורומים אנשים שיורדים כפול ממני באותו פרק זמן ופחות מכך
אני שותה המון, עושה הליכה שלוש פעמים בשבוע אוכל כמו שצריך .
מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' מחג'נה גם יענה- תגובה
שולה זק20/08/2012שלום גליה.
ירידה של 15 קג' היא יפה . הירידה היא לא תחרותית וכל אחד והקצב שלו וכל גוף מגיב אחרת.
האם את במעקב של דיאטנית ואוכלת באופן מבוקר על פי תפריט מאוזן שקיבלת ומתאים לך.? האם עשית בדיקות דם כנדרש 3 חודשים אחרי הניתוח? האם היית בביקורת אצל המנתח לאחר הניתוח?
האם את משלבת פעילות גופנית במהלך התקופה האחרונה?
הניתוח והירידה במשקל הם לא מטה קסמים - הוקוס פוקוס ........רזים.
בשביל לרזות נכון ובקצב בריא צריך להתנהל בהתאם. כפי שכתבתי: מעקב, לאכול 6 פעמים ביום ארוחות קטנות, פעילות גופנית.
מאחלת לך הצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אשמח לתשובתך
קטיה20/08/2012שולה שלום
תודה רבה על תשובתך. כפי שכתבתי אני הולכת שלוש פעמים בשבוע,ליפני חודשיים עשיתי בדיקות שהיו תקינות,שותה מעל ליטר וחצי מים ביום
ונראה לי שאני הוכלת כמו שצריך יותר חלבון מעט מאד פחמימות. ובכל זאת ירידה של 15 ק"ג בחמישה חודשים ניראית לי כירידה איטית בהתחשב בכך שאני באותו משקל כבר חודשיים.
האם יש אפשרות שניתוח נכשל?האם ניתן לבדוק מה הבעיה אצל המנתח?
הניתוח ביבלי הוא תקווה מאד גדולה לשינוי והמצב הנ"ל מתסכל.
אשמח לשמוע מנסיונך הרב האם יצא לך להפגש במיקרה דומה של עצירה כל כך ארוכה בשלב כל כך מוקדם , והאם נמשכת הירידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח בסדר - תגובה
שולה זק20/08/2012קראתי שאת עושה הליכה 3 פעמים בשבוע. אבל לא ענית לשאלתי אם את במעקב של דיאטנית.
יתכן והתפריט היומי שלך כולל יותר מידי קלוריות ממה שאת מוציאה.
הניתוח לא נכשל, את צריכה לבדוק את עצמך מבחינת הרגלי אכילה ומרכיבי המזון שלך שאת צורכת ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אשמח לתשובתך - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה23/08/2012שלום גילה
ירידה של כ 40% מעודף משקל ב 5 חודשים זה יפה.עצירה בירידה לתקופה יכולה לקרות.
רצוי לבדוק איך אפשר לשפר
אני מבקש שתקבעי תור לרמב"ם שם נמצאת גם הדיאטאנית שלי ונבדוק איך אפשר לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני25/08/2012שלום גליה יקרה!שמי אנה ועברתי ניתוח מעקף קיבה לפני 7 חדשים. הורדתי מאז 35 קילו.אבל שקלתי לפני הניתוח הרבה יותר ממך.תראי הירידה הייתה יפה ואז פתאום לאחר 5 חדשים המשקל נצער.אבל המשכתי לאכול על פי הוראות הדיאטנית והמשכתי לעשות הליכות.הגוף הוא מכונה מאוד מסובכת ולעיתים המשקל פתאום עוצר וזה קורה לכולם.הגוף שלך מסתגל למימדים אחרים,לאכילה אחרת,לכמיות מזון אחרות..ובכך לדעתי נעוצה הסיבה שלפעמים הממשקל עור.עכשיו אחרי 7 חודשים אני שוב בסימן ירידה,ברוך השם.המפתח להצלחה זו ההתמדה.תמשיכי לאכול בריא ובכמויות קטנות וגם מאוד חשוב להמשיך לעשות פעילות גופנית.אני עושה הליכות כל יום. ובעזרת השם את תמשיכי לרדת עוד ועוד עד שתגיעי למשקל היעד שלך!!!
שיהיה המון בהצלחה,חיבוק חזק,
אנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)