לגבי שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לגבי שרוול
    דניאל
    22/08/2012

אני הולך לעבור ניתוח שרוול , ויש לי מספר שאלות :
    1. כמה זמן לאחר הניתוח אני אוכל לחזור להתאמן באומניויות לחימה ?
    2. כירוג אמר לי שהקיבה מתרחבת לאחר 3 שנים . כמה היא מתרחבת ? האם היא תחזור למצב הרגיל כמו ליפני הניתוח אם אני אוכל יותר ? ואם אני אשתדל לאכול באותה הכמות היא יכולה לא להתרחב כמעט ?
    3 האם שיתיית מוצרים אלכוהולים אפשרית אחרי תקופה מסויימת ?
    4 אחרי כמה זמן אפשר לאכול בשר ?
    5 אני מבין שחותכים תקיבה ומחברים אותה אבל האם נוצרת ריקמה של קיבה על התפרים ?
    תודה .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול - תגובה

שולה זק
    22/08/2012

שלום דניאל
    ממליצה שתיכנס לשאלות הנפוצות - תמצא שם מאגר מידע בלתי נדלה שיענה על כל שאלותיך וגם יעשיר את המידע שיש לך לגבי הניתוח, ההתנהלות אלחרי הניתוח , תוצאות וכו'.
    משקאות אלכוהוליים הם עתירי קלוריות, כך שלא מומלץ לשתות , בכלל אלכוהול לא בריא ללא קשר לניתוח. בעיקרון ניתן לשתות מעט אחרי 3 חודשים.
    במהלך 6 שבועות מהניתוח חוזרים לאט לאט לשגרה ולתפריט מאוזן הכולל את כל סוגי המזון, כולל בשר לסוגיו.
    לגבי פעילות גופנית - יש לתת לגוף להתאושש מההרדמה ומהטראומה ולתפרים הפנימיים והחיצוניים להגליד ולהתאחות. ניתן לאחר שישה שבועות לחזור לפעילות באופן הדרגתי. לגבי אומנויות לחימה עליך לשאול את המנתח ולהתייעץ איתו.
    לגבי התרחבות השרוול - הכל תלוי בהתנהלות שלך ובהפנמת שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים. השרוול יכול להתרחב ב 20 אחוז.
    הניתוח מבוצע בשיטה לה-פריסקופית עם מכשיר שחותך את הקיבה ו"תופר" חזרה עם סיכות מיוחדות. תפר שמתאחה ולא מורגש בבטן.
    מקווה שעזרתי במעט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו