מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לגבי שרוולדניאל22/08/2012
אני הולך לעבור ניתוח שרוול , ויש לי מספר שאלות :
1. כמה זמן לאחר הניתוח אני אוכל לחזור להתאמן באומניויות לחימה ?
2. כירוג אמר לי שהקיבה מתרחבת לאחר 3 שנים . כמה היא מתרחבת ? האם היא תחזור למצב הרגיל כמו ליפני הניתוח אם אני אוכל יותר ? ואם אני אשתדל לאכול באותה הכמות היא יכולה לא להתרחב כמעט ?
3 האם שיתיית מוצרים אלכוהולים אפשרית אחרי תקופה מסויימת ?
4 אחרי כמה זמן אפשר לאכול בשר ?
5 אני מבין שחותכים תקיבה ומחברים אותה אבל האם נוצרת ריקמה של קיבה על התפרים ?
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק22/08/2012שלום דניאל
ממליצה שתיכנס לשאלות הנפוצות - תמצא שם מאגר מידע בלתי נדלה שיענה על כל שאלותיך וגם יעשיר את המידע שיש לך לגבי הניתוח, ההתנהלות אלחרי הניתוח , תוצאות וכו'.
משקאות אלכוהוליים הם עתירי קלוריות, כך שלא מומלץ לשתות , בכלל אלכוהול לא בריא ללא קשר לניתוח. בעיקרון ניתן לשתות מעט אחרי 3 חודשים.
במהלך 6 שבועות מהניתוח חוזרים לאט לאט לשגרה ולתפריט מאוזן הכולל את כל סוגי המזון, כולל בשר לסוגיו.
לגבי פעילות גופנית - יש לתת לגוף להתאושש מההרדמה ומהטראומה ולתפרים הפנימיים והחיצוניים להגליד ולהתאחות. ניתן לאחר שישה שבועות לחזור לפעילות באופן הדרגתי. לגבי אומנויות לחימה עליך לשאול את המנתח ולהתייעץ איתו.
לגבי התרחבות השרוול - הכל תלוי בהתנהלות שלך ובהפנמת שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים. השרוול יכול להתרחב ב 20 אחוז.
הניתוח מבוצע בשיטה לה-פריסקופית עם מכשיר שחותך את הקיבה ו"תופר" חזרה עם סיכות מיוחדות. תפר שמתאחה ולא מורגש בבטן.
מקווה שעזרתי במעט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)