טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 18 וקצת, עברתי לפני שבוע את הניתוח כבר השלתי מגופי 15 קילו אני שקלתי 160 קילו, הכל הולך לי מצויין.. עשיתי ניתוח שרוול. עכשיו יש לי שאלה, האם אחרי תקופה ארוכה אני יוכל לחזור לשתות מוגז פה ושם.. מעט מאוד והאם אני יוכל לחזור לשתות בזמן האוכל.. תודה רבה!
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התשובות חיוביות. תוכל לשתות מוגז למרות שזה לא מומלץ וגם תוכל לשתום בזמן האוכל דבר שגם לא מומלץ כי השתיה באה על חשבון האוכל. אני מקווה שאתה במעקב דיאטנית עם תפריט מאוזן ומותאם לך ושבדרך זו תשנה הרגלי אכילה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים