מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הקאות לאחר ניתוח מעקףנגה לוי24/08/2012
היום אני כ 3 שבועות לאחר הניתוח.. קיבלתי תפריט מהדיאטנית ואני בקושי מצליחה להגיע לחצי מהכמויות. מתמלאת מ 1-2 כפיות.
בנוסף..בשבוע האחרון, סובלת מהקאות-"שפריצים", לא משנה מה אכלתי קודם. האם זה נורמאלי? קשור לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות לאחר ניתוח מעקף - תגובה
ד``ר דוד גויטיין24/08/2012לגבי הגעה לכמויות - לא להלחץ, יגיע... בינתיים להקפיד על שתיה מרובה, רצוי עם תוכן קלורי (יוגורטים, מרקים וכו' בנוסף על מים).
לגבי הקאות - בד"כ נובע מאכילה מהירה מדי כשזה כל כך מוקדם אחרי ניתוח. אם מתמיד גם באכילה איטית או מחמיר - לפנות למנתח להערכה לגבי אופציה של היצרות בהשקה עליונה (חיבור קיבה-מעי דק)
בכלל, ממליץ כל כך קרוב לניתוח להיות בקשר עם מנתח בבעיות מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות-המשך
נגה לוי24/08/2012תודה על התגובה. אתה המנתח..אני מגיעה לבית החולים ביום רביעי הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות-המשך - תגובה
ד``ר דוד גויטיין24/08/2012נתראה אז (למרות שלא ברור לי למה יום ד'... אין לי מרפאה ביום זה). בינתיים לשתות לשתות ולשתות ולהקפיד על מקסימום פעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)