הקאות לאחר ניתוח מעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הקאות לאחר ניתוח מעקף
    נגה לוי
    24/08/2012

היום אני כ 3 שבועות לאחר הניתוח.. קיבלתי תפריט מהדיאטנית ואני בקושי מצליחה להגיע לחצי מהכמויות. מתמלאת מ 1-2 כפיות.
    בנוסף..בשבוע האחרון, סובלת מהקאות-"שפריצים", לא משנה מה אכלתי קודם. האם זה נורמאלי? קשור לניתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות לאחר ניתוח מעקף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות לאחר ניתוח מעקף - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    24/08/2012

לגבי הגעה לכמויות - לא להלחץ, יגיע... בינתיים להקפיד על שתיה מרובה, רצוי עם תוכן קלורי (יוגורטים, מרקים וכו' בנוסף על מים).
    לגבי הקאות - בד"כ נובע מאכילה מהירה מדי כשזה כל כך מוקדם אחרי ניתוח. אם מתמיד גם באכילה איטית או מחמיר - לפנות למנתח להערכה לגבי אופציה של היצרות בהשקה עליונה (חיבור קיבה-מעי דק)
    בכלל, ממליץ כל כך קרוב לניתוח להיות בקשר עם מנתח בבעיות מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות-המשך

נגה לוי
    24/08/2012

תודה על התגובה. אתה המנתח..אני מגיעה לבית החולים ביום רביעי הקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות-המשך - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    24/08/2012

נתראה אז (למרות שלא ברור לי למה יום ד'... אין לי מרפאה ביום זה). בינתיים לשתות לשתות ולשתות ולהקפיד על מקסימום פעילות גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו