עליה במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    סוניה
    27/08/2012

עברתי שרוול לפני שנה וחמישה חודשים, ירדתי 42 ק"ג הכל נפלא אך לאחרונה יש לי עליה במשקל. עליתי בערך 3 ק"ג ואני לא מבינה למה אני במעקב דיאטנית שומרת על תזונה עושה 3 פעמים בשבוע מכון כושר שעה אירובי +מכשירים. זה מאד מלחיץ אותי האם זאת תופעה מוכרת או שמשהו נכשל אצלי?
    תודה על תשובה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוכרת - תגובה

שולה זק
    27/08/2012

סוניה בוקר טוב,
    תופעת הריבאונד ידוע ושלושה קילו זה לא סוף העולם.
    יתכן גם שזו עליה "פקטיבית" בגלל הפעילות הגופנית, השומן הופך לשריר שהוא מן הסתם כבד יותר .
    אני משוכנעת שאת מרגישה שינויי שהגוף מעצב עצמו ואת מצטמקת חחחח.
    בכל מקרה רצוי להתייעץ עם הדיאטנית אולי יש מקום לנסות לשנות לך את מרכיבי התפריט היומי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

סוניה
    27/08/2012

שולה בוקר טוב,
    תודה, תודה על תשובתך המהירה. אכן הגוף מצתמק והמחמאות בלי סוף. אבל המשקל מפחיד מאד, מה עוד שכמו שזה עולה פתאום אחרי שבוע זה גם יורד זה כמו יו-יות ובאמת העבודה מאד קשה וזה גורם לתיסכול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל - תגובה

שולה זק
    27/08/2012

סוניה זה בדיוק מה שחשבתי. הפעילות הגופנית והתפריט המאוזן שלך....אל תדאגי את ממש מתנהלת נכון
    להפסיק לחיות בל הפחד מאוכל או מהשמנה
    היום את במסגרת שונה לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו