מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עליה במשקלסוניה27/08/2012
עברתי שרוול לפני שנה וחמישה חודשים, ירדתי 42 ק"ג הכל נפלא אך לאחרונה יש לי עליה במשקל. עליתי בערך 3 ק"ג ואני לא מבינה למה אני במעקב דיאטנית שומרת על תזונה עושה 3 פעמים בשבוע מכון כושר שעה אירובי +מכשירים. זה מאד מלחיץ אותי האם זאת תופעה מוכרת או שמשהו נכשל אצלי?
תודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוכרת - תגובה
שולה זק27/08/2012סוניה בוקר טוב,
תופעת הריבאונד ידוע ושלושה קילו זה לא סוף העולם.
יתכן גם שזו עליה "פקטיבית" בגלל הפעילות הגופנית, השומן הופך לשריר שהוא מן הסתם כבד יותר .
אני משוכנעת שאת מרגישה שינויי שהגוף מעצב עצמו ואת מצטמקת חחחח.
בכל מקרה רצוי להתייעץ עם הדיאטנית אולי יש מקום לנסות לשנות לך את מרכיבי התפריט היומי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל
סוניה27/08/2012שולה בוקר טוב,
תודה, תודה על תשובתך המהירה. אכן הגוף מצתמק והמחמאות בלי סוף. אבל המשקל מפחיד מאד, מה עוד שכמו שזה עולה פתאום אחרי שבוע זה גם יורד זה כמו יו-יות ובאמת העבודה מאד קשה וזה גורם לתיסכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל - תגובה
שולה זק27/08/2012סוניה זה בדיוק מה שחשבתי. הפעילות הגופנית והתפריט המאוזן שלך....אל תדאגי את ממש מתנהלת נכון
להפסיק לחיות בל הפחד מאוכל או מהשמנה
היום את במסגרת שונה לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)
.jpg)