מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי גב' שולה זק היקרהמוחי27/08/2012
אני מספר חודשים לאחר נ שרוול ושאלתי היא אני כיום אוכל לפי תפריט מאוזן ויורד במשקל באופן תקין ואומנם יש לי פה ושם עצירויות אך בסדר למדתי להתמודד גם עם תופעה זו והשאלה שלי היא אני יש לי בעיה כאשר אני אוכל אני חייב לשתות וזה מה שאני עושה גם לאחר מספר חודשים אני שותה באמצע הארוחה ואין לי כל הפרעה ואו כאב האם זה יכול להרחיב לי את הקיבה והאם אני גורם לעצמי נזק שאינני שומר על הכלל של מרווח בין שתיה לאכילה? או שנכון להיום זה שונה וכבר שגרת השתיה אם אין לי מניעה אישי כגון כאב האם אני נוהג נכונה ואו גורם לעצמי נזק להשמנה פתאומית ואו להרחבת הקיבה כתוצאה מהפרת הכלל שניתן לי עפ"י בית חולים לפני השרוול ולאחריו מהרופאים ומהדיאטניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה בזמן הארוחה - תגובה
שולה זק27/08/2012אני שמחה שאתה מרוצה מההתנהלות שלך אחרי ניתוח. יורד יפה ואוכל לפי תפריט מאוזן.
אתייחס לנושא השתיה. לא מומלץ לשתות יחד עם הארוחה כי השתיה תופסת נפח בקיבה ובאה על חשבון כמות האוכל שאתה אמור לאכול בארוחה. אני מקווה שלא מדובר שתיה מוגזת שבהחלט לא מומלצת. (מי שלא יכול בלי ממש לא להפריז).
אתה לא גורם נזק, אם אתה שותה כמויות קטנות וזה לא גורם לך לבחילה או אי נוחות.
לא ציינת כמה זמן אתה אחרי ניתוח. ממליצה אחרי 3 חודשים לעבור סדרת בדיקות שגרתיות.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)