מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה מגבלת הגילשמעון25/02/2008
שלום,
מהו הגיל הכי מוקדם לביצוע ניתוח קיצור קיבה. יש לי עודף 50 קילו ואני בן 15.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק25/02/2008שלום שמעון
ציינת גיל ולא ציינת משקל.
אשמח לשוחח אתך בטלפון
בברכה,
שולה
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
שון28/02/2011מהו הגיל מוקדם ביותר בו ניתן לעשות ניתוח קיצור קיבה ומאיזה משקל ?
בבקשה , זה דחוף?
המשקל שלי הוא בערך 80+- והגובה שלי הוא 1.63* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבד"כ מגיל 18
מקס ברנר28/02/2011ללא וועדת חריגים,אבל חשוב מכך צריך BMI 40 !עם הנתונים שלך את/אתה רחוקים משם מאד !!מה עם דיאטה/ספורט/קבוצת תמיכה?!
ואם תישארי איתנו מצאי לך כינוי אחר."בדוי" מתאים לפורום זהות מינית !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים בילדים ובני נוער
שולה זק28/02/2011יש מנותחים בני 15. הכל תלוי במצבם הכללי והנפשי.
היום מחמירים בקריטריונים עם ילדים ובני נוער. מדובר על BMI 50 בילדים. לא כל השמנה או עודף משקל היא השמנה קיצונית או חולנית.
יש לפנות לרופא כירורג שהוא מפנה לסדרת בדיקות ולשיחות עם רופאים מומחים, כולל פסיכולוג ועובדת סוציאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
שון01/03/2011אז היי , אני הייתי זו עם השם הבדוי ..
בקשר לתגובתכם על ההודעה שלי , אני חושבת שההשמנה שלי היא השמנה קיצונית כי אני משמינה לפחות 3-4 קילו בשנה , הייתי רוצה מאוד להתייעץ עם מישהו .
בנוסף להכל אני גם חולת אסטמה אז ככה שקשה לי לעשות ספורט למרות שאני מאוד משתדלת.
אני ניסיתי דיאטות אך אני מאוד בעייתית באוכל ולא מצאתי מישהו שיכול לעזור לי ואני ממש זקוקה לעזרה.
אני מאוד אודה עם מישהו יוכל לעזור לי , או להפנות אותי למישהו מומחה..
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה חולנית
שולה זק01/03/2011השמנה חולנית קיצונית היא מי שנמצא ב- BMI 40 ומעלה.
עם הנתונים שמסרת 80 קילו 163 סנט' גובה = BMI 30.1.
יש להחליט שרוצה לעשות לעצמך ולקחת הנושא ברצינות. להירשם לקבוצת תמיכה וללכת לדיאטנית.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)