שאלות תפקוד

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלות תפקוד
    ענבל
    07/09/2012

שלום לאנשי המקצוע ולמשרוולים,
    אני עומדת בפני ניתוח שרוול ומכיוון שבחרתי מנתח נהדר עליו אני סומכת, השאלות שלי הן כבר ברמה ה'מה קורה כשמגיעים הביתה'. יכול להיות שאלו שאלות זניחות, אבל אני רואה שעונים כאן גם עליהן :)

אני גרה בבית בן שתי קומות ומתניידת בינהן. האם זה אפשרי לאחר החזרה הביתה (האישפוז בן יומיים)?
    לאחר כמה ימים אפשר כבר לצאת מהבית, אפילו לסיבוב קצר בשכונה או לשבת בבית קפה (ולשתות רבע כוס תה פושר...)?
    אני אם לתינוקת בת חצי שנה וכמובן שחייבת להרים אותה. מה אוכל לעשות? מה לא? לכמה ימי עזרה איתה אני צפויה להזדקק? כן, גם אלה שיקולים בכדי לקבוע תאריך לניתוח...

רוב תודות לעונים וסוף שבוע נעים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות תפקוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יהיה בסדר...

שירלי
    07/09/2012

היי, אני חודשים אחרי שרוול, עם ירידה של קילו. למעשה הורדתי הכול, ואפילו טיפה יותר... אני אמא לשלושה, וגם לי היה ילד בן שנה שעברתי את הניתוח. אין ספק שבהתחלה תצטרכי קצת עזרה, אך זה לא סוף העולם... אני דווקא ניסתי לחזור לעצמי כמה שיותר מהר, אז כל פעם עשיתי עוד קצת.. בהתאם ליכולות שלי. העצה שלי- אל תקחי דברים בכבדות, שוחחי עם בעלך ותסבירי לו שהוא יצטרך לעזור קצת יותר עם הקטנה... אבל באמת שזה לא נורא... היומיים הראשונים קשים, אבל אחר כך, הכול שטויות... אני מאחלת לך הצלחה, תקשיבי להוראות ואל דאגה, את בטוח תהיי פצצה!!!!ב ה צ ל ח ה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המספרים נעלמו לי בטעות...

שירלי
    07/09/2012

אני 10 חודשים אחרי שרוול, וירדתי 50 קילו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו! 50 קילו בעשרה חודשים?!

ענבל
    08/09/2012

מרשים מאוד!!!!
    תודה שענית לי, אלו דברים שמי שעברה יכולה להבין :)
    העניין אינו בעלי. אני יודעת שאצטרך עזרה, השאלההיא כמה זמן כי הוא והורי יהיו פחות זמינים לי בשבוע שלאחר הניתוח, ואני לא רוצה להזיז בשבועיים קדימה כי אז זה כברמסתבך עם דברים אחרים, בקיצור- אין ברירה.
    אז אני אשמח אם תוכלי לומר לי מה יכולת לעשות בשבוע שאלחר הניתוחכדי שאוכל לנסות לתכנן במי להעזר ומתי.
    דרך אגב,איך היה במדרגות, אם היו כאלה?

תודה ושבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

שירלי
    08/09/2012

כן, היו מדרגות, גם אני גרה בבית עם מדרוגות בתוכו, ועליתי לאט לאט, תראי, רוב הכאבים זה בבית חולים, שחוזרים הביתה מרגישים יותר טוב...תחשבי על זה שזה לא לנצח, אני כל כך שמחתי שזה נגמר, ושמעכשיו אני הולכת לחיים חדשים שהתמקדתי רק בזה.. לא סתם אומרים- תחשוב טוב, יהיה טוב... מאוד חשוב להיות חיובי, ככה ההחלמה תהיה יותר קלה.... הכול עובר, ויהיה בסדר.... את תוכלי לעשות הכול, אבל לאט... כמובן לא לרוץ מרתון... אבל הכול לאט... אני יכולה להגיד לך שביום הרביעי כבר קילחתי את הילדים... תהיי אופטימית, ובמידה ויש כאבים תקחי אופטלגין, זה עוזר. יהיה בסדר, אני מחזיקה לך אצבעות!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגעת אותי מאוד

ענבל
    08/09/2012

ויותר מזה- את הורי שבדיוק יהיו בחו"ל :)
    זה בטח הרבה יותר פשוט מהקיסרי....

הרבה תודה וכל הכבוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גלית
    09/09/2012

ענבל, כל הכבוד על האומץ! בטוחה שתעברי את זה כמו גדולה.
    מצטרפת להמלצה של שירלי על אופטלגין - ואפילו הייתי ממליצה על אופטלגין נוזלי - הוא נהדר וגם יסייע לך לשלוט בכמות התרופה ביתר דיוק
    בהצלחה! מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו