מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לא יורדת במשקל כבר יומיים..קאריו10/09/2012
אני שבוע וחצי לאחר ניתוח... וביומיים האחרונים לא יורדת... עדיין בבית ולא יותאת החוצה כל היום בסלון שוכבת...
יש לי תחושה מתחת לחזה סוג של לחץ.. כאילו יש לי משהו..
השאלה האם קרה לכם שלא ירדתם..? לאחר שבוע וחצי יש עצירה.
ושאלה נוספת התחושה של לחץ כאב מתחת לחזה..
ודבר נוסף מוזר יש לי מילמול הרגל שמאל...
אשמח לתשובתכם אני אחרי ניתוח שרוול.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יורדת במשקל כבר יומיים.. - תגובה
שולה זק11/09/2012שלום רב,
מומלץ להישקל פעם בשבוע ולא כל יום.
לא ציינת איזה ניתוח עברת אבל שבוע וחצי אחרי ניתוח הגוף עדיין בהתאוששות מההרדמה והסטרס שעבר.
הנימול ברגל יכול להיות מההרדמה והלחץ בחזה מהגז שנפחו את הבטן בניתוח.אם התחושות הלא נוחות ימשיכו ממליצה לפנות לרופא המשפחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שעליתי 200 גר' מאוד מפחי
קאריו12/09/2012יתכן שהניתוח לא יעבוד עליי...
האמת אני אוכלת כמויות שרשום.. אל או לא אוכל שעות כי לא יצא .. ואוכלת בערב....
או משהו מוזר שעליתי..
אודה מאוד על תגובתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שעליתי 200 גר' מאוד מפחי - תגובה
שולה זק12/09/2012קארין ערב טוב,
אני מקווה שאחרי שיחתנו הטלפונית נרגעת.200 גרם זה לא עליה במשקל. גם קילו זה לא עליה במשקל.
לעיתים הגוף אוגר נוזלים או המשקל מזייף.....חחחחח
לפי מה שהבנתי ממך את ממש מקפידה על תזונה נכונה וחשוב לשנות הרגלי אכילה (כמובן לא לאכול כל חצי שעה).
כפי שסיכמנו גשי לדיאטנית ותראי שאת תרדי יפה במשקל, באופן נכון ובריא.
שנה טובה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)