תחילתה של דרך חדשה....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תחילתה של דרך חדשה....
    גלי
    14/09/2012

שלום לכולם....
    בעוד שבוע וקצת (יום ראשון 23/9/12) אני עושה את זה!!! הולכת לעבור ניתוח שרוול. לשמחתי מרגע ההחלטה ועד מועד הניתוח עברו רק שבועיים, לא יודעת איך הייתי מתמודדת אם הייתי צריכה לחכות עוד כמה חודשים. אני מרגישה שהחיים שלי "בהולד" ואני רק מחכה ליום המיוחל...
    אבל הרופא המנתח שלי נמצא בחו"ל ונפגשתי איתו רק פעם אחת ופתאום אני מרגישה שאולי אין לי מידע על כמה דברים חשובים בייחוד אחרי שקראתי כאן בפורום חלק מהפניות.
    לא הונחתי על דיאטת פחמימות לפני הניתוח, בינתיים אני מרשה לעצמי לזלול מתוקים ללא הגבלה. האם הכרחי? אם כן מה עושים, נותרו לי רק כמה ימים ובאמצע עוד ארוחת ראש השנה...
    לכמה זמן מתאשפזים? האם יש תרופות או מזון שכדאי שיהיו בבית לקראת החזרה?
    האם ריאלי לחזור לעבודה (מרביתה בסביבת עבודה משרדית) לאחר שבוע?
    תודה ושנה טובה לכולם, אין ספק שעבור רובכם זו אכן שנה חדשה וטובה יותר.....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילתה של דרך חדשה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעות,עברו כמובן חודשיים ולא שבועיים

גלי
    14/09/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילתה של דרך חדשה.... - תגובה

שולה זק
    15/09/2012

את אכן בתחילתה של דרך חדשה.
    לא כולם נכנסים לדיאטת חלבונים לפני הניתוח. הדיאטה נועדה להקטין את הכבד השומני וגם להכניס את המנותח למשמעת לקראת השינוי בהרגלי האכילה.
    חברה שלי חזרה לעבודה אחרי 5 ימים והרגישה נפלא. תלוי במה את עוסקת (היא ספרית ובת 65). בדרך כלל לוקחים החלמה והתאוששות עד שבועיים. הכל תלוי בך.
    שנה טובה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו