מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתי ניתן לאכול רגיל או קרוב לזהקאריו19/09/2012
נותחתי לפני כ 3 שבועות - ביום חמישי זה יהיו 3 שבועות...
ניגעלת כבר מימרק גבינה.. מאוד רעבה מתי ניתן לאכול לחם / סלט משהו אכיל...?
דייטיקאית יש רק לחודש הבא .. ואני גובעת.. מרגישה כמו חור בקיבה מרעב.. ואם אוכלת מעט מימה שמותר אז כמעט הכל גורם לי לבחילה... מה עושים...
?
אשמח לתשובות מכאלה שבצעו ניתוח שרוול..
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצלי 4 שבועות
טניה19/09/2012היה ביום ראשון . אני גם היתי רעבה מאוד. עושה לי ביצה מבושלת - לא קשה. ביצה אחת מספיקה לי כדי לא להיות רעבה. נסי חביתה עם עגבניה. אני הרבה אוכלת מרק קנוי של קנור - בטח יש כאלה שיגידו שאין בזה כלום , אבל רק איתו הצלחתי להרדם. עשיתי מרק עגבניות עם שמנת ושמתי בתוך קרוטונים , וכאשר זה כבר רך מאוד אז אוכלת - תענוג ממש ממש. בחג ניסיתי טיפה על האש - לא ממש הצלחתי , משום מה גוף העדיף סלט. אבל אכלתי גלידה. אני חושבת שאין כזה הבדלת גדול , אצלי הדיאטנית כבר אחרי 3 שבועות אמרה לאכול אגוזים , וכאשר קמתי מהרצפה אחרי שאמרה לי את זה היא אמרה " את עברת ניתוח , אבל את לא בגריאטריה. תוכלי כבר הכל. אז תנסי גם את . כי הרעב הזה ממש גומר אותנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת ללכת לדיאטנית...- תגובה
שולה זק01/10/2012הדרך לבצלחה וירידה נכונה עוברת דרך מעקב של דיאטנית.
כליך לקבל ממנה תפריט מאוזן שמתאים לך ולפי זה להתנהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי....נתנה לי רישום כללי לא תפרי
קאריו01/10/2012היתי אינה נתנה לי תפריט רק רשום כללי....
זה פשוט נורא.. רע לי בקיבה תחושה שכל דבר שמנסה עושה לי רע..
ועוד כתוב בשבוע רבעי 10-12 כפות.. מי מסוגל בכלל.. אני כבר החלתי שבוע חמישי שכתוב יותר כפות.. מי מסוגלת..
כל הזמן רעבה אך ממש רע לי שמנסה..
אז שותה.. דברים שונים מיים גורם לי ךבחילה אז יותר מיץ גזר כוס עד 2 ליום.. ומיים של שזפים לשירותים...
שכל הזמן בערב אם נחה ישר מתחילות צרבות...
דרך אגב היא אמרה לי לקנות מולטי ויטמין.. של ילדים וקניתי צג'ל לוקחת 2 ליום.. יש עוד ויטמינים שצריך לקחת..?
לדעתי הכל לא ברור מנותח לא מעודכן מראש במדיוק לגבי כל המהלך...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי ניתן לאכול רגיל או קרוב לזה - תגובה
שולה זק19/09/2012בשאלות הנפוצות תמצאי תפריטים מומלצים של הילה הדיאטנית.
את יכולה לאכול גבינות, פירה, ביצה מקושקשת, מרק ירקות.
תוך 3 חודשים תחזרי לתזונה רגילה.
תשתדלי לקבל הכל בחיוב ולראות את התוצאות
ממליצה, עד לפגישה עם הדיאטנית, תשתדלי לאכול על 3 שעות, מנות קטנות, לאכול לאט וביסים קטנים. להקפיד לא לשתות יחד עם הארוחה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)