התאמה לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התאמה לניתוח
    נטליה כהן
    21/09/2012

בוקר טוב,

אשמח לדעת לאיזה ניתוח אני מתאימה (אם בכלל) וכמו כן, מה אפשרויות המימון:

1.64
    90 ק"ג
    33.4

בעיות נלוות: שחיקת סחוס בברכיים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמה לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לניתוח- תגובה

שולה זק
    21/09/2012

שלום נטלי,
    אירגון הבריאות העולמי קבע קריטריונים ברורים לניתוחי קיצור קיבה. קריטריונים אותם אימץ משרד הבריאות והנחה הקופות לפעול על פיהם. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לזכאים, בבתי חולים ציבוריים. הקופות והרופאים מקפידים על הקריטריונים שהם:
    BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה בשינה.
    BMI 40 ומעלה - כל אחד זכאי.
    לאחר ניתוח קיצור קיבה צריך לשנות הרגלי אכילה, להיות במעקב דיאטנית, לשלב פעילות גופנית ואף מומלץ לקחת חלק בקבוצת תמיכה.
    מאחר ואינך עומדת בקריטריונים, אני ממליצה לקבל החלטה "תוצאות ולא תירוצים", לגשת לדיאטנית לקבל תפריט מאוזן המותאם לך, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואני משוכנעת שהתוצאות לא יאחרו להגיע ותהיי גאה בעצמך.
    אני מוכנה להיות ה"ניתוח הוירטואלי שלך" את מוזמנת להתקשר אל כל שבוע ואתן לך חיזוקים ועצות.
    שנה טובה ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמה לניתוח - תגובה

שולה זק
    22/09/2012

אינך עומדת בשום קריטריון לניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו