מה הפרוצדורה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה הפרוצדורה
    טליה
    27/09/2012

שלום אני חמש שנים לאחר ניתוח טבעת שלאחריו נותחתי שוב עקב התהפכות של הטבעת היום אני אחרי שתי לידות והטבעת פשוט לא מתחשבת בי גם כשאני פתוחהאני לא מפסיקה להקיא,הייתי רוצה מאוד חיים נורמלים בלי הקאות שהורסות לי את החיים ומחלישות אותי וגורמות לשיניים שלי להתפורר,חשוב לי לציין שהbmi שלי עומד בקריטריונים לניתוח נוסף,לאחר שפניתי למוקד של ככלית לא קבלתי תשובות. חשוב לי לציין שיש לי מושלם ויש רופא מסויים שהייתי רוצה שינתח אותי אבל לפי מה שהבנתי הוא מנתח רק בתל השומר ששם אין הסדר עם ככלית לניתוחים וצריך אישור מאוד מיוחד לניתוח שם מעבר לכך אני לא מכירה עוד רופא שאני יכולה להיות שקטה שיוציא לי את הטבעת ויעשה לי שרוול,אשמח לשמוע עוד חוות דעת על רופאים שמבצעים את הניתוח הזה ומה הפרוצדורה לניתוח בבית חולים ציבורי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הפרוצדורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הפרוצדורה - תגובה

שולה זק
    27/09/2012

שלום טליה
    כל הרופאים בתחום ניתוחי קיצור קיבה הם מנתחים בכירים ואת יכולה להיות רגועה. עליך לפנות לרופא אליו מפנה אותך הקופה שאיתו יש הדר.
    באזור המרכז יש הרה בתי חולים ומנתחים שעובדים עם הכללית. עליך לקבוע תור למנתח, להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההיסטוריה הרפואית שלך. לפי מה שאת מתארת יש בעיה עם הטבעת וכנראה יש לשקול להוציאה ורק לאחר מכן עושים ניתוח נוסף על פי מה שיוחלט שמתאים לך.
    מקווה שעזרתי במעט. אשמח לעזור בעתיד
    גמר חתימה טובה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו