הייייי.... על סף יאוש.....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הייייי.... על סף יאוש.....
    יושי
    04/10/2012

כתבתי גם בקהילה.. ואני מעתיקה לפה את אותה הודעה:

מלא זמן לא הייתי פה - אני שנה וחצי אחרי ניתוח שרוול עם ירידה מהממת של 49 קילו(!) , נראית נפלא ומרגישה עוד יותר נפלא... ופתאום בחודש האחרון "נפרץ לי הסכר"... התחלתי לאכול.. ואין גבולות... אני מרגישה שזה לא בסדר וכל יום מנסה לשכנע את עצמי מחדש לקחת את עצמי בידיים ולהפסיק, אבל זה לא הולך- אני לא מפסיקה עם עוגות ועוגיות ומתוקים,
    אז נכון - אני יכולה למצוא אלף ואחת סיבות למה זה התחיל... הבן שלי היה בבית חולים ומתוך מצב רוח רע פשוט התחלתי לאכול- זה השמֵנה שבי... אבל זה רק תירוצים...
    אז כבר עליתי 3 קילו ואני מתה מפחד שאעלה עוד... אף אחד בסביבתי לא מבין אותי......
    ממש הצילו!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייייי.... על סף יאוש.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למיואשת

שגיא
    05/10/2012

האם את מבצעת פעילות ספורט ( ''משחקי דופק'')

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש כן!

יושי
    10/10/2012

אני די מכורה :)
    בערך 5 פעמים בשבוע כל פעם שעה...
    סבבה לא?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על סף יאוש

סוניה
    10/10/2012

שלום לך, אני מאד מבינה אותך גם אני שנה וחצי אחרי ניתוח והיתה לי עליה קטנה.
    אולם אל יאוש במקום להכנס למרה שחורה תבדקי איך את יכולה לחזור לשליטה ז"א הפסיקי לאכול מתוקים עוגות ועוגיות ותחזרי לתזונה הרגילה שלך. אני בטוחה שאם תקפידי ועם הספורט את תורידי מהר מאד הכל בחזרה וזה לא נורא. העיקר לא להתיאש החיים הם עליות וירידות ו3 ק"ג זה לא נורא העיקר לתפוס בזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעודד...

יושי
    10/10/2012

אבל עדיין מטריד..
    הגעתי לניתוח כי מעולם לא הצלחתי לשים לעצמי מעצורים בעינייני אוכל... וגם עכשיו אני לא מצליחה- ברגע שהמעצור הפיסיולוגי נפתח נהיה לי ממש בלגאן...
    אני מנסה לשים גבול - תודה על העידוד,
    אעדכן
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאוש לא בלקסיקון שלנו - תגובה

שולה זק
    16/10/2012

אנחנו בסך הכל אנושיים ויש נפילות. תופעת ה""ריבאונד" ידועה.
    את מודעת למצב אז אנא לגשת לדיאטנית לקבל תפריט חדש ולהכנס למסלול מחדש בשילוב הפעילות הגופנית.
    ועיקר העיקרים - לא להחזיק אויבים בבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו