למה להקשות?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• למה להקשות?
    אני
    25/10/2012

נפגשתי עם ד"ר ספיבק בתל השומר (שילמתי על ההתייעצות כי לא אישרו לי להמשיך שם) להתייעצות ולאחר 4 ימים קיבלתי אישור לבצע את ההליך בקפלן או בבילינסון...מה הקטע? אין מבוטחי כללית שנותחו על ידי ספיבק? למה לטרטר את המועמד? הגשתי ערעור ,האם זה יועיל לי או שאני מבזבזת את הזמן?
    קרה למישהו?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה להקשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסביר לך - תגובה

שולה זק
    26/10/2012

לקופות החולים יש תקציב. במסגרת תקציב זה הם חותמים על הסכמים עם בתי חולים ועם רופאים. על מנת לקבל התחייבות לניתוח בבית חולים זה או אחר את חייבת לקבל אישור של מיתר ועם אישור זה את מקבלת הנתחייבות. הכללית לא עובדת בתחום ניתוחי קיצור קיבה עם תל השומר, כך שקשה לי להאמין שיתנו לך התחייבות = כסף.
    אם יש לך ביטוח פלטינום את יכולה לעבור את הניתוח אצל דר' ספיבק באסותא תל אביב.
    ידוע לי שמונח חוק על שולחן הכנסת שיאפשר לכל מטופל לבחור כל רופא וכל בית חולים - אבל זה עדיין לא כך.
    למשל חברי כללית בצפון לא יכולים לקבל התחייבות לרמבם.
    מחזיקה לך אצבעות שתקבלי תשובה חיובית.

אני תמיד מפנה את תשומת הלב - לפנות למנתח שהקופה נותנת התחייבות - ככי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו השתתפות עצמית בפרטי.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו