מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צרור שאלותאורנה28/10/2012
הי. אני לקראת ניתוח שרוול, והשאלות רצות... אשמח לקבל תשובות ( מן הסתם אז יצוצו שאלות נוספות )
1. עד כמה הניתוח/ההחלמה כואבים?
2. אני מתלבטת בין ניתוח בבי"ח "רגיל" לפרטי. נאמר לי שבמקרה של סיבוכים רצוי להיות בבי"ח רגיל, מצד שני - יש בו זמן המתנה ארוך ואני לא מעוניינת להמתין עוד.
3. אני קוראת על "התרחבות השרוול" - האם זו תופעה נפוצה ומה עושים אם זה קורה?
4. אני חוששת מהמראה של "אחרי"... שומעת הרבה על עור נפול, פנים מקומטות... מה יש לכם לספר לי על זה? ( אני יודעת שגם כרגע המראה לא מלבב... )
5. לאחר כמה זמן מהניתוח ניתן לחזור לעבודה?
כל שאלה מעוררת עוד כמה... אבל נתחיל עם אילו
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרור תשובות - תגובה
שולה זק28/10/2012שלום אורנה
ברוכה הבאה לפורום.
אשתדל לענות לשאלותיך, אך הרשי לי להפנותך לשאלות הנפוצות ובטוחני שתשאבי שם אינפורמציה רבה שתעשיר אותך מבחינת ידע על לפני, במהלך, וכמובן אחרי הניתוח.
1. כאב הוא מאוד סוביקטיבי. יש כאלה שבכלל לא כאב להם....ויש שכאב יותר או פחות. ניתוח הוא ניתוח. לא נעים ולא נוח - אבל הכאב הוא לא בלתי נסבל וניתן לקבל משככי כאבים.
2. בחירת בית חולים - המנתחים בציבורי מנתחים גם בפרטי. הבחירה היא פונקציה של זמן וכסף. אם היית בסיכון רפואי גבוה לא היו מנתחים אותך במרכז פרטי. עליך לברר מה העלות הכספית שתצטרכי לשלם אם תחליטי על מרכז פרטי ולחילופין מה משך הזמן שעליך לחכות לקבל תור לבית חולים ציבורי ולברר עם הקופה לאן את מקבלת התחייבות.
3. אני רוצה לקוות שאחרי הניתוח תשני הרגלי אכילה ותאמצי אורח חיים בריא ותתמידי בפעילות גופנית. כך שלא תגיעי למצב של ניתוח נוסף. יש מקרים בהם עושים רה-שרוול. ניתוח שרוול נוסף או מעקף קיבה או צעקף תריסריון. התופעה בינתיים לא נפוצה.
4. את רותמת את העגלה לפני הסוסים - עוד לא עברת ניתוח וכבר את בתיקונים קוסמטיים. תאמיני לי.....שאלו צרות בריאות ופתירות. לא ציינת גיל, BMI. לא בהכרח יש עודפים. ניתן על ידי פעילות גופנית למצק את העור ולעצב את הגוף. אבל - דיה צרה בשעתה.
5. אני מניחה שאינך עובדת בבניין ולא בעבודה קשה - בדרך כלל רצוי לתת לגוף להתאושש במשך שבועיים. אני מכירה אנשים שכבר אחרי שבוע חזרו לשגרה. זה מאוד אישי.
מקווה שעזרתי במעט.
את מוזמנת לפנות בכל עת ואף להתקשר ואשמח לעזור.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואהו!! תודה על כל האינפורמציה
אורנה28/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)